Výcvik žiakov KE 2015
- tomi01
- Dátum registrácie: Ne Jan 04, 2015 2:49 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Výcvik žiakov KE 2015
Ja by som mohol prist. A je mi aj jedno ci sobota alebo nedela.
viem ze marcel pracuje, a ja by som isiel poskakat ak by ste ma zobrali, ale neviem na 100%
atlasar <= vranar
Ja som na antbiotikach tento vikend definitivne nebudem moct ist poskakat
Pani, musím Vás sklamať. Prepadla ma chrípka a ležím v posteli. Pokúšal som sa zohnať za seba náhradu, ale Marián ide do Toporca a Laco v nedeľu ráno odchádza lyžovať.
Milí žiaci,
asi by som už mohol s Vami vybehnúť von. Na sobotu sa ukazuje Budimír. Bude Vás dosť? Myslím Tomáša, Milana, Marcela.
asi by som už mohol s Vami vybehnúť von. Na sobotu sa ukazuje Budimír. Bude Vás dosť? Myslím Tomáša, Milana, Marcela.
- tomi01
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mozem, aj v sobotu aj v nedelu.
Tak ja by som v sobotu siel ak sa pojde.
Milí žiaci (Milan a Tomáš) zraz zajtra o 9.15 pred garážou. Ideme na Budimír.
- tomi01
- Kontaktovať užívateľa:
Ok, budem tam.
Moze byt, budem tam.
Milí žiaci,
cez víkend to vyzerá letovo. Zatiaľ síce neviem, či by to bolo úplne podľa mojich predstáv, ale predbežne zisťujem, kto by kedy mohol. Ale jedna z predpovedí naznačuje, že v nedeľu popoludní by mohol fungovať Jamnik, čo by bolo úplne ideálne riešenie.
cez víkend to vyzerá letovo. Zatiaľ síce neviem, či by to bolo úplne podľa mojich predstáv, ale predbežne zisťujem, kto by kedy mohol. Ale jedna z predpovedí naznačuje, že v nedeľu popoludní by mohol fungovať Jamnik, čo by bolo úplne ideálne riešenie.
Tento vikend ja nemozem, mam oba dni denne. Jedine zeby som skusil z niektorym kolegom vymenit smenu, ale to mozem az ked budem vediet definitivne ktory den by sa slo.
Zajtra by to mohlo byť presnejšie, dokonca jedna predpoveď dáva sv. už aj na sobotu
ja by som sa pridal, ale v nedelu. Marcel nemoze tento vikend
atlasar <= vranar
- tomi01
- Kontaktovať užívateľa:
Mne sa prave teraz uvolnil cely vikend. Takze mne to vyhovuje aj v sobotu a aj v nedelu.