jaro napísal:V stredu sa rieši večer akcia na Salaši na Zbojskách. O 17:00 tam máme exkuziu na salaši, dojenie, chovanie, robenie syra, žinčice, ... a iné pestvá.
Pre záujemcov aj možnosť vlastného dojenia
Akcia bude nahrádzať večeru na Medvedici.
Predpoklad je na stredu Kralovka. hadam nás nepokazí základňa. Cieľ Rohozná aby sme mali blízko.
Pohár Podbrezovej 2015
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Pohár Podbrezovej 2015
O 17:00 este budu potrati...
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ivan, bola možnosť výberu streda alebo piatok. Týždeň sa v podstate vylepšuje tak som volil ako najmenšie zlo stredu.
Keď o 12:15 po briefingu odštartuješ v pohode dáš 75 km s pristátím v Rohoznej, kde ti my, skôr sediaci po trati, budeme čapkať pri prelete cieľovej pásky.
Keď o 12:15 po briefingu odštartuješ v pohode dáš 75 km s pristátím v Rohoznej, kde ti my, skôr sediaci po trati, budeme čapkať pri prelete cieľovej pásky.
Ivan a ked doletis do ciela, vlastnorucne Ti nadojim plny hrncek z ktorejkolvek ovecky, ktoru mi vyberies.
Chlapi poprosim vas, kto ma navyse este nejake nalepky rogala na zadok auta aby nezabudol priniest. Sani by potreboval. Dakujem.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Predletový deň, utorok.
Prostupne prichádzame do bielelj medvedice. Registrácia prebieha bez problémov, došli sme s Marian, Laco a Gašpi. Jaro už má papiere pripravené. Aj chalani z Moravy sú už tu.
Čakáme ešte na RobaM, ten sa naposledy ozval niekde okolo Levoče, dúfame, že do rána dojde. Samozrejme raňajky na neho čakajú...
Prostupne prichádzame do bielelj medvedice. Registrácia prebieha bez problémov, došli sme s Marian, Laco a Gašpi. Jaro už má papiere pripravené. Aj chalani z Moravy sú už tu.
Čakáme ešte na RobaM, ten sa naposledy ozval niekde okolo Levoče, dúfame, že do rána dojde. Samozrejme raňajky na neho čakajú...
Normalne sledujem online prenos...a drzim palce Jarovi, aj ked na 15.km je Fero 200m nad nim...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
1.deň sme vzhľadom na počasie volili Baranovo. Na štarte nás pred obedom čakalo bezvetrie ale do 12:30 sa to pekne rozfúkalo. Štartujem prvý a hneď za mnou Edo. Vpredu na juhu sa dvíhame v bublinách Edovi viac vpredu to zaberá riadne a za chvíľu je pod mrakom. Ja sa dvíham tiež a už letí aj plučko s Ferom. Pod mrakom je to nepresvedčivé, stupania sa rozpadajú do Feriodných blubliniek. Frčím na Pleše, nahriata luka dáva a záveterné doliny tiež. Okolo je asi 5 rogal, ČR, MR, nechávam pod sebou Eda a po rebrách preskakujem ku Čiernemu dielu. Nemal som výšlu na naletenie západnej strany kopca a na južnej aj napriek náfukom to bolo nanič. Fero za mnou trpezlivejšie ostal a sa mu to oplatilo pokračuje ďalej, Sledujem ho už z Jasenianskeho maleho letiska. Pri pristáti som si picol letmý koniec nábežky a mám hlavu v smútku.
Plučko aj maďar Kiš to dali po hrebeni. Sú to drsoni.
Halušky a borovička na salaši boli fajné.
Dnes sledujte priamy prenos ďalej.
Plučko aj maďar Kiš to dali po hrebeni. Sú to drsoni.
Halušky a borovička na salaši boli fajné.
Dnes sledujte priamy prenos ďalej.
Čaute chalani, ten live prenos je super vec. Včera som to priebežne sledoval, vďaka čomu klesla moja produktivita v práci takmer na nulu, ale bolo zaujímave sledovať kto zvolil akú stratégiu, aké chytil stupáky, akú má rezervu nad terénom a pod. Fungovalo to asi tak pre polovičku pilotov, ale to sa snáď ešte doladí. Mohli by ste hodiť na fórum priebežné výsledky, prípadne zopár fotiek z preletov a pod. nech viem ako to tam žije. Ak všetko klapne v piatok podvečer dorazí z BA ďalšia várka rogalistov, cca 5 kusov. Držím palce všetkým lietačom.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Bohužial snaha pilotov investovať 10 E na sim kartu je mizivá a dnes sa niektorým nepodarilo, kvôli signálu na holi, prihlásiť do tasku. Chce to kus trpezlivosti. Lieta tu 20 rogal čo je to krásne pozeranie po oblohe. Dnes asi dvaja v cieli a niektorí sa prekonávali prvýkrát v kilometroch.
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 054&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Neviem, kto ostal na kopci aby pomohol RoboviM na starte. Dufam ze v tom vetre nemusel startovat sam.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Boli tam turisti z Rumunska tak mu helfli.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Dnes som nestihol okno, s pozicanou 4kolkou som to strihol priamo hore ale bola tam kopa vody a musel som zdolat asi 20 brodov. Robim co mozem....
Chlapi, nejaké výsledky nebudú?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
https://airtribune.com/ppc2015/results" onclick="window.open(this.href);return false;
chyba akurat posledny task a celkove. Ale doplnim ked ich budem mat.
Bol taky zhon v sobotu, ze nebol cas to este aj vesat na web.
chyba akurat posledny task a celkove. Ale doplnim ked ich budem mat.
Bol taky zhon v sobotu, ze nebol cas to este aj vesat na web.