Kedze nemam rad chodenie na ftp (obvykle ho neviem najst) , pripajam fotoreportaz z Kokavy:
1.kolo M SR Kokava
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam fotky od mareka a misa (indiana)
je to cez 500 MB ..takze az na klube
kto chce..
Juro vyborny serial a na tom stupni vytazov no cakal by niekto iny vysledok?
gaspi - ten tvoj fotak robi skvele fotky ... vyborne to vyzera..
ten moj lezal vypnuty celi cas vo vaku ..takze porovnanie nebude, ale je cisty schit.
Skoda ze som sa nezucastnil zaverecneho ceremonialu, mozno na rok .. mozno vyjde lepsie pocasie
Jaro - dvaka za organizaciu, mne osobne akosi vobec nevadilo, ze som neletel aj spolocensky to nemalo chybu..
a rany co ma chniapol ten velky vlciak sa uz tiez pomali zahojili
je to cez 500 MB ..takze az na klube
kto chce..
Juro vyborny serial a na tom stupni vytazov no cakal by niekto iny vysledok?
gaspi - ten tvoj fotak robi skvele fotky ... vyborne to vyzera..
ten moj lezal vypnuty celi cas vo vaku ..takze porovnanie nebude, ale je cisty schit.
Skoda ze som sa nezucastnil zaverecneho ceremonialu, mozno na rok .. mozno vyjde lepsie pocasie
Jaro - dvaka za organizaciu, mne osobne akosi vobec nevadilo, ze som neletel aj spolocensky to nemalo chybu..
a rany co ma chniapol ten velky vlciak sa uz tiez pomali zahojili
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Juro, dakujem za pekne foto a aj výstižný komentár. Naozaj niektoré veci robí organizátor úmyselne, niekedy vedomo a niekedy nevedomo.
Na moju stranku som dal aj druhu disciplínu. Chcem vas poprosit az budete vo stvrtok v klube napalte mi fotky a videa, chcem to do Paloveho fotoarchivu a pre dalsie vyuzitie v buducnosti. ĂŹ.
Na moju stranku som dal aj druhu disciplínu. Chcem vas poprosit az budete vo stvrtok v klube napalte mi fotky a videa, chcem to do Paloveho fotoarchivu a pre dalsie vyuzitie v buducnosti. ĂŹ.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Reportáž z prvého kola MSR v závesnom lietaní na Kokave:
http://s.ics.upjs.sk/~deltaklub/2008_05 ... kokava.mp3
http://s.ics.upjs.sk/~deltaklub/2008_05 ... kokava.mp3