Stranik 2012
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Stranik 2012
Ja musím
Ty sa máš! ....
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Gaspi uz lietas?
Som v stadiu rozhodovania sa.
-
- Kontaktovať užívateľa:
Nelietam, ale musím ísť lebo som scorekeeper (po slovensky: schraňovač bodov), a Fero ma už aj oslovil, či by som mu neurobil zvoz.
Aj ja som v štádiu rozhodovania sa ale skôr nie ako áno.
Už aj bez tejto súťaže sa do mňa púšťa celá rodina že preferujem lietanie pred rodinou.
A to mám zatiaľ len 11 štartov tohto roku...
Už aj bez tejto súťaže sa do mňa púšťa celá rodina že preferujem lietanie pred rodinou.
A to mám zatiaľ len 11 štartov tohto roku...
Takze zatial su isty 4 piloti. Dalsi 3 - 4 mozno.... to je smiesny stav 7 dni pred pretekmi.
Naozaj by sme sa mali zamysliet (aj vzhladom na to ako dopadla Kokava a Slubica) nad sutazami MSR. Treba sa bud spojit s inymi sutazami zo zahranicia alebo urobit kazdy rok len jedny preteky MSR ktore by trvali 7 - 10 dni. V doterajsom systeme nevidim uz zmysel ani perspektivu.... to je moj nazor. Organizatori su sklamani a ludia co chcu naozaj zavodit su nastvani...
Naozaj by sme sa mali zamysliet (aj vzhladom na to ako dopadla Kokava a Slubica) nad sutazami MSR. Treba sa bud spojit s inymi sutazami zo zahranicia alebo urobit kazdy rok len jedny preteky MSR ktore by trvali 7 - 10 dni. V doterajsom systeme nevidim uz zmysel ani perspektivu.... to je moj nazor. Organizatori su sklamani a ludia co chcu naozaj zavodit su nastvani...
A zatial len dvoch synovNorbert napísal: A to mám zatiaľ len 11 štartov tohto roku...
A kde je logika?
Že poriadne ani nelieta, ani ...
Že poriadne ani nelieta, ani ...
Trochu som na súťaž pozabudol,treba mi vybaviť dovolenku,ozvem sa.V sobotu a nedeľu by som priešiel.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Janko urob nejaku inventuru a optimisticku predpoveď.
Jarko, pre styroch ludi?
Nemam chut si ani vybavovat volno v praci....
Nemam chut si ani vybavovat volno v praci....
Je dva dni pred sutazou. Obvolal som par dalsich ludi z ktorych mi nikto nevedel potvrdit ucast. Preto z dovodu maleho poctu pilotov ktori sa chcu zucastnit kolo MSR Stranik rusim!
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
amen...
-
- Kontaktovať užívateľa:
Veď mi už asi naozaj vymierame
Nedávno zomrel posledný jedinec nejakého druhu korytnačky. Vraj sa nechcel množiť.
Nedávno zomrel posledný jedinec nejakého druhu korytnačky. Vraj sa nechcel množiť.