Mili lietaci,
vo februari som RLP nahlasil termin 2. kola MSR od 30.07. do 2.8.10, pricom som nespecifikoval miesto. Mame na vyber medzi Kokavou a vychodom (Slubica, Kohut, Cierna Kopa). Comu by ste dali prednost? Kokava je dobra na juh, sever je otazny a takisto zapad. Slubica je super na zapad a slaby premenlivy vietor, Kohut vyzaduje cerstvy sv., Cierna Kopa umoznuje pre nas starty na jv. az v. Pristup na Slubicu aj Ciernu Kopu len terennym autom. Samozrejme treba pocitat s tym, ze nebude az take lahke rezervovat ubytovanie s lahkou moznostou odhlasenia, kedze to bude na vrchole turistickej sezony.
Prosim o Vas nazor. Treba planovat aj nahradny termin, trebars o tyzden neskorsie? Pripadne ak by vyslo pocasie cez niektory vikend na Plese, boli by sme ochotni tam na dva dni ist?
Prosim piste vsetci, ktori pocitaju s ucastou na MSR.
2. kolo MSR
Re: 2. kolo MSR
No po skesenosti so zaplatenim zalohy za ubytovanie na Straniku a zruseni sutaze si myslim ze takymto sposobom nebude s ubytovanim problem nikde...
Edo, dakujem za odpoved, len mi z nej nevyplyva, ci s Tebou na taku sutaz pocitat alebo nie.
Zial, zalohy su na to, aby ubytovatel, ktory kvoli rezervacii odmieta inych hosti, neutrpel prilis velke straty, ked nakoniec dojde k zruseniu objednavky.
Ja som tu zalohu pre istotu neplatil
Spolahol som sa na pocasie, ktore ma nesklamalo
Zial, zalohy su na to, aby ubytovatel, ktory kvoli rezervacii odmieta inych hosti, neutrpel prilis velke straty, ked nakoniec dojde k zruseniu objednavky.
Ja som tu zalohu pre istotu neplatil
Spolahol som sa na pocasie, ktore ma nesklamalo
Ja by som na prelome jul-august aj isiel.
Asi by som sa prihovaral za Kokavu, ale sam neviem preco... Snad preto lebo na Slubici, resp. Ciernej kope bude v pripade priazniveho pocasia "duzo pilotow padakowych"...
Na druhej strane Slubica je podla mojho nazoru "aktivnejsi" kopec ako Slopovo...
V pripade sutaze na vychode nemam zase problem s ubytovanim...
A ako by to bolo s pripadnou moznostou vyuzit kralovku? A Haj?
No tak uz ani neviem za ktory variant som...
Asi by som sa prihovaral za Kokavu, ale sam neviem preco... Snad preto lebo na Slubici, resp. Ciernej kope bude v pripade priazniveho pocasia "duzo pilotow padakowych"...
Na druhej strane Slubica je podla mojho nazoru "aktivnejsi" kopec ako Slopovo...
V pripade sutaze na vychode nemam zase problem s ubytovanim...
A ako by to bolo s pripadnou moznostou vyuzit kralovku? A Haj?
No tak uz ani neviem za ktory variant som...
Naposledy upravil/-a Laco v Pi Máj 14, 2010 9:32 pm, upravené celkom 1 krát.
Dakujem chlapci. A prave preto som za vychod. Ale nie. Aj kvoli kopcom na viac smerov vetra. Aj ked Kokavu mam rad a dobre sa mi tam lieta.
-
- Dátum registrácie: Št Júl 03, 2008 12:25 am
- Kontaktovať užívateľa:
No mne by dost vyhovovala Kokava
Ale ako to poznam tak sa prisposobym vecine,vychod bude tiez faj aspon by ste sa nemohly vyhovarat ked vas niekto prelieta
Ale ako to poznam tak sa prisposobym vecine,vychod bude tiez faj aspon by ste sa nemohly vyhovarat ked vas niekto prelieta
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
jednoznacne východ, Kokava ma problem s pristupovou cestou. blizsie info zajtra. A urcite si mozme lajzniut prvy alebo posledny den kralovku. Treba termin 4 dni.