PRESNOSŤ PRISTÁTIA 2010
Re: PRESNOSŤ PRISTÁTIA 2010
Pani, s dakovackami organizatorom ste ma predbehli, ale bol som vcera do.....ny ako sykorka.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Podobne. Keby sme tam ostali nocovať, aj tak by som nevládal ísť lietať na Javorový. Svalovica v celom tele.
Ani sa Ti necudujem Gaspi. Ten prelet Ti dal urcite riadne zabrat. Jaj ozaj, ma napadlo...jazyk Ta este neboli, alebo je stale nedotknuta?pegas napísal:Podobne. Keby sme tam ostali nocovať, aj tak by som nevládal ísť lietať na Javorový. Svalovica v celom tele.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Juro nemal si sa sarpat na posledny start aj mna by si potesil aj janciho
Marian, chcel som Vam dokazat, ze este nepatrim do stareho zeleza. Ale mas pravdu, nakoniec mi bolo Jana luto, povazujem ho za moralneho vitaza, lebo startoval s bezantenovym kridlom. Ale vies, aj mne chvilu trvalo, kym som ten tandem dostal do pazurov.
Jiri, neukazal si tym svojim cinom ,ze stari nechcete dat "sancu mladym?" Niekomu si asi nahral...cha
-
- Kontaktovať užívateľa:
Juraj, lahka pomoc. Vsetci co stali minuly rok na bedni sa dobrovolne vzdaju tretieho pokusu a viac. Ked su taki dobri, tak to musia zvladnut na prvy pokus. A mozno sa nam to trochu prestrieda.
Gaspi, zaujimava uvaha, ale logicky pokulhava. Hovori o tom, ze ti z minuleho roku na debni boli minuleho roku dobri, resp. mali stastie, nic nehovori o tom, kolko na dalsi rok natrenovali a v akej su forme pri dalsej prilezitosti.
Asi uplne najspravodlivejsie by bolo rozdelit startujucich podla typu kridla - s odkrytym priecnikom a so zakrytym priecnikom. Tie rozdiely v profiloch a s tym suvisiacich rychlostiach/opadaniach su najmarkantnejsie. Alebo, ak chceme mat jednu sutaz, zaviest koeficient. Dajme tomu 0,8-0,9 pre odkryte priecniky. (Tak, ako to byva na preletovych pretekoch, kde sutazia anteny s bezantenami a odkrytymi priecnikmi). Skusme rozmyslat nad stanovenim koeficientu.
A kludne mozeme nadalej hodnotit aj ziakov, ti zvacsa budu lietat s odkrytymi priecnikmi a budu mat rovnaky koeficient.
Asi uplne najspravodlivejsie by bolo rozdelit startujucich podla typu kridla - s odkrytym priecnikom a so zakrytym priecnikom. Tie rozdiely v profiloch a s tym suvisiacich rychlostiach/opadaniach su najmarkantnejsie. Alebo, ak chceme mat jednu sutaz, zaviest koeficient. Dajme tomu 0,8-0,9 pre odkryte priecniky. (Tak, ako to byva na preletovych pretekoch, kde sutazia anteny s bezantenami a odkrytymi priecnikmi). Skusme rozmyslat nad stanovenim koeficientu.
A kludne mozeme nadalej hodnotit aj ziakov, ti zvacsa budu lietat s odkrytymi priecnikmi a budu mat rovnaky koeficient.
-
- Kontaktovať užívateľa:
Stačí, že použiješ brzdiaci padák alebo plutvu, a z dvojpoťahu sa náhle stáva jednopoťah.
Neviem, či sa v tvojom prípade dá hovoriť o šťastí. Koľkokrát si v posledných rokoch stál na bedni? Musíme ťa odtiaľ nejako dostať.
Neviem, či sa v tvojom prípade dá hovoriť o šťastí. Koľkokrát si v posledných rokoch stál na bedni? Musíme ťa odtiaľ nejako dostať.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
staci aby kazdy lietal s tym co lieta cely rok (resp MSR) ja som v tomto tiez "podvadzal" lebo som mal deltu a nie flavio.
Naposledy upravil/-a sidewinder v Št Sep 23, 2010 10:17 am, upravené celkom 1 krát.
Mozme zaviest koeficienty, mozme urobit kategorie, pripadne zacat strielat zo vzuchovky na niektorych kosickeho pilota...
Ale hlavne nepokazme DUCHA tejto sutaze.
Osobne ma mrzi, ako tento rok pre mna dopadol.
(Rozumej rano prichod, vecer odchod, bez kultury, prenocovania... a kultury...)
Ale hlavne nepokazme DUCHA tejto sutaze.
Osobne ma mrzi, ako tento rok pre mna dopadol.
(Rozumej rano prichod, vecer odchod, bez kultury, prenocovania... a kultury...)
Moj prvy FAI trojuholnik
http://www.xcontest.org/world/en/flight ... 2010/10:41" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokaz, ze dostat sa "mezi partu uchazecu" bol boj (nikto nemate sajn, jak tam nervy tecu). Zalietal som si pekne, no terc som netrafil
http://www.xcontest.org/world/en/flight ... 2010/10:41" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokaz, ze dostat sa "mezi partu uchazecu" bol boj (nikto nemate sajn, jak tam nervy tecu). Zalietal som si pekne, no terc som netrafil
Moyes Xtralite 147
Konecne som sa dopracoval ku napisaniu clanku.... Dufam ze potesi.
http://www.rogalo.dot.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Diky vsetkym ktori mi poskytli nejake to foto!
http://www.rogalo.dot.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Diky vsetkym ktori mi poskytli nejake to foto!
-
- Kontaktovať užívateľa:
Jano máš tam chybu: ... že sa krásnych a presných pristátia chtivých pilotom ...
Len neviem či sy to myslel ako
... že sa krásnym a presných pristátí chtivým pilotom ...
alebo skôr
... že sa krásnych a presných pristátí chtivým pilotom ...
(ja sa teda za krásneho považujem)
Len neviem či sy to myslel ako
... že sa krásnym a presných pristátí chtivým pilotom ...
alebo skôr
... že sa krásnych a presných pristátí chtivým pilotom ...
Ty trochár, ja sa povazujem za krasneho, presneho a chtiveho ...pegas napísal:... že sa krásnych a presných pristátia chtivých pilotom ...