Výcvikový CAMP 2022
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Výcvikový CAMP 2022
Laco oslov aj Gaľu, Murína a Schulera. Treba ich dať na poriadok.
U Hamana je jeden starsi rogalista vo vycviku... neviem ako pokrocil... mam mu preposlat toto info?
Monotrike
Mňa by zaujímalo aká teória? Na ako dlho?
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Ja by som bol radšej za ten Kameničak. Viac dní, viacej sa toho preberie. Ja som ochotný počúvať Jurajove, Jarove, Lacove a vôbec hocikoho letecké skúsenosti a vedomosti aj celé dni....
Ahojte, aj ja by som siel no budem mimo SVK. Budem sa tesit na iny termin hocijakeho rozboru alebo campu. Chcem s vami v decembri na Lanzarote.
Ja neviem potvrdiť svoju účasť.
Išiel by som, nepopieram, ale zároveň finišujem z aktivitami na stavbe domu.
Aj keď nerobím všetko ja, musím veľa organizovať a zabezpečovať. Aj cez víkendy.
Išiel by som, nepopieram, ale zároveň finišujem z aktivitami na stavbe domu.
Aj keď nerobím všetko ja, musím veľa organizovať a zabezpečovať. Aj cez víkendy.
-
Noro, času je dosť na stavbu domu. Ja som rekonštruval 5 a pol roka kým sme sa nasťahovali. Povedal som vtedy žene, že teraz si dám pauzu na 2 mesiace od práce na dome a potom začnem dokončoval čo ešte treba. No a z dvoch mesiacov je už asi 6 rokov? Ani neviem. Povedz žene, že si dáš na jeden víkend pauzu od práce na dome...........
Peter, lenže Ty si už býval a Noro sa potrebuje nasťahovať, čo je pomerne malý, ale významný rozdiel
-
Poprosím vráťme sa k veci.
Zatiaľ: Peter P., Martin U.
A ďalej?
Zatiaľ: Peter P., Martin U.
A ďalej?
Presne ako píše Juraj. Aj tak mám dosť prestávok počas stavby, ale teraz sa finišuje. Takže zatiaľ neviem…
Ahoj Laco,
pisal mi dnes Juraj spravicku ze sa nieco chysta na Kamenickom hrade. Ak je to vhodne aj pre zaciatocnika ako ja, hlasim sa taktiez
pisal mi dnes Juraj spravicku ze sa nieco chysta na Kamenickom hrade. Ak je to vhodne aj pre zaciatocnika ako ja, hlasim sa taktiez
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Laco napíš správu aj na sekretariat nech to dajú do článku.