Material z Nemecka - FINSTERWALDER
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Moja traperzka
Cav mato tak pre upresnenie: traperzku polotovar, nevrtanu neupravenu, taku istu ako pre Misa,( aj s tou vnutornou rulou), tak ako to potrebuje aj on + ak sa da ja chcem 2ks ale len ak to bude za oba spolu do 120eur,inak len 1kus. (uz sa poznam a tak by sa nahradna zisla)...DAKUJEEM
Je este okrem Jara zaujem o samolepiaci Dakron? Minimalny odber je 1m (cena 44EUR za 1x0,95m).jaro napísal:to Mato: Našiel som tam samolepiaci dakron, mne svetla farba vyhovuje. Myslím že aj iný by niečo take otrebovali, skus to nejako spočítať a zober potrebné centimetre. Ja by som chcel 15-20 cm pri tej širke 95.
No chlapi je mi to moc luto.. dnes som si dal maraton po nasich zdravotnickych zariadeniach a na plucnom mi nas(i)li zapal pluc.. SPINY! Myslel som, ze este tento tyzden pojdem, ale vypada, ze sa z postele nepohnem.. esteze mam od vcera net doma.. Nahradny termin netusim, no verim ze to bude toho roku. Kazdopadne dam vediet..
Nazdar, tak to vypada ze v pondelok cestujem, zhrnul som zaujem takto
Tubular band for pilot hang-in, 70cm, black, 25mm wide, 1xpegas,2xLaco, 1xNorbert
Koncovka na vzpiry Willswing, 5x Robo Murin
Koncovka na spiru Funfex, KSLE12, cervena, 1xLaco
Koncova vzperka (s pruzinou) Funfex, spytat na cenu ak pod 10 EUR zobrat.. 1xLaco
Trapezka Seedwings Merlin 148, AF , P ,1653mm, 0,83, nezrezana, nenavrtana s vnut. rurkou, 1xMiso_G
Trapezka Seedwings Merlin 158, AF, nezrezana, nenavrtana s vnut. rurkou, 2xIndian (ak bude do 60EUR/ks ak vzse tak len jednu)
Single detent button, Art. No Be 616, Diam 6,4 mm for tubing diameter:
40 mm 2x
45 mm 2x
48 mm 2x Juraj
Segellatte N.6 Perfex, 1xMato
Self adhesive reinforcing cloth (samolepiaci dakron) mame zaujem zatial len na 60cm (Jaro, Laco a ja po 20cm). V cenniku je uvedene, ze minimalne 1m davaju.. a stoji to 4,40EUR za 10cm, teda 44EUR za meter, prida sa este niekto?
Plati to vsetko?
Tubular band for pilot hang-in, 70cm, black, 25mm wide, 1xpegas,2xLaco, 1xNorbert
Koncovka na vzpiry Willswing, 5x Robo Murin
Koncovka na spiru Funfex, KSLE12, cervena, 1xLaco
Koncova vzperka (s pruzinou) Funfex, spytat na cenu ak pod 10 EUR zobrat.. 1xLaco
Trapezka Seedwings Merlin 148, AF , P ,1653mm, 0,83, nezrezana, nenavrtana s vnut. rurkou, 1xMiso_G
Trapezka Seedwings Merlin 158, AF, nezrezana, nenavrtana s vnut. rurkou, 2xIndian (ak bude do 60EUR/ks ak vzse tak len jednu)
Single detent button, Art. No Be 616, Diam 6,4 mm for tubing diameter:
40 mm 2x
45 mm 2x
48 mm 2x Juraj
Segellatte N.6 Perfex, 1xMato
Self adhesive reinforcing cloth (samolepiaci dakron) mame zaujem zatial len na 60cm (Jaro, Laco a ja po 20cm). V cenniku je uvedene, ze minimalne 1m davaju.. a stoji to 4,40EUR za 10cm, teda 44EUR za meter, prida sa este niekto?
Plati to vsetko?
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
nechcem to tu velmi miesat ,pegas napísal:Self adhesive reinforcing cloth:
-môžeš tam pridať aj mňa (20-25cm).
ale pouzitim spreju 3M77 (dostat aj u nas), mozno dosiahnut snad este lepsi efekt
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/e ... 7/Super77/