Vtipy
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Re: Vtipy
Už pár dní, každý deň trávim asi tak hodinu v nechtovom štúdiu u mojej dcéry v detskej izbe. Povedzme, že "dobrovoľne"
Mám jeden dobrý: čo sa naučili rogalisti počas korony, keď sa nedalo lietať?
https://photos.app.goo.gl/ND1xTA8MAhY25NvV6
https://photos.app.goo.gl/ND1xTA8MAhY25NvV6
Z jedného diskusného fóra po oznámení Izraela, že testujú účinný liek na ochorenie Covid 19"
Na léčení v Karlových Varech se shodou okolností sešel rabín s arcibiskupem. Oba pocházejí z jednoho města, a tak se znají od vidění jako sousedé. Po překonání vzájemného ostychu zjistí oba v tom druhém příjemného, inteligentního společníka, se kterým lze diskutovat snad o všem. Chodí spolu tedy na obědy, během kterých se dobře baví, když se arcibiskup zeptá: „Poslyšte, rebeleben, čím to je, že vy Židé jste takoví chytří?”
Rabín se zamyslí a pak odpoví: „Snad to bude tím, že každý den máme k obědu rybí hlavu.”
Arcibiskup se toho hned chytne a učíní rabínovi nabídku, aby měli oba každý den rybu - on hlavu a rabín zbytek a každý zaplatí polovic. Tak oba každý den jedí. Arcibiskup se rýpe v holé rybí hlavě, zatímco rabín si pochutnává na mase. Třetí den už to arcibiskup nevydrží a zeptá se: „A poslyšte, nejsem já na tom vlastně škodnej? Já mám jen tu holou hlavu, jinak všechno vlastně sníte vy.”
„Vidíte” pokývá hlavou rabín. „Teprve třetí den a už jste chytřejší.”
Na léčení v Karlových Varech se shodou okolností sešel rabín s arcibiskupem. Oba pocházejí z jednoho města, a tak se znají od vidění jako sousedé. Po překonání vzájemného ostychu zjistí oba v tom druhém příjemného, inteligentního společníka, se kterým lze diskutovat snad o všem. Chodí spolu tedy na obědy, během kterých se dobře baví, když se arcibiskup zeptá: „Poslyšte, rebeleben, čím to je, že vy Židé jste takoví chytří?”
Rabín se zamyslí a pak odpoví: „Snad to bude tím, že každý den máme k obědu rybí hlavu.”
Arcibiskup se toho hned chytne a učíní rabínovi nabídku, aby měli oba každý den rybu - on hlavu a rabín zbytek a každý zaplatí polovic. Tak oba každý den jedí. Arcibiskup se rýpe v holé rybí hlavě, zatímco rabín si pochutnává na mase. Třetí den už to arcibiskup nevydrží a zeptá se: „A poslyšte, nejsem já na tom vlastně škodnej? Já mám jen tu holou hlavu, jinak všechno vlastně sníte vy.”
„Vidíte” pokývá hlavou rabín. „Teprve třetí den a už jste chytřejší.”
Veža, tu Boeing 747 na trase Boston - New York, vypadli nám všetky motory, čo máme robiť? Opakujem!
Veža, tu Boeing 747 na trase Boston - New York, vypadli nám všetky motory, čo máme robiť? Ozvite sa!!!
- Tu veža, tu veža. nekričte, len pokoj, už si vás škrtám!
Veža, tu Boeing 747 na trase Boston - New York, vypadli nám všetky motory, čo máme robiť? Ozvite sa!!!
- Tu veža, tu veža. nekričte, len pokoj, už si vás škrtám!
Vyberie sa poľovník na poľovačku, sedí na posede a je mu brutálna zima.
Po chvíli sa celý skrehnutý rozhodne, že ide domov.
Doma sa potichučky zoblečie a vkĺzne k svojej žene pod perinu.
Rozospatá žena sa k nemu pomaly otáča: Ahoj,miláčik, už si tu?
Muž odpovedá: Vonku je hrozná zima, mínus 18!
Ona nato: No vidíš a ten môj idiot išiel na poľovačku!
Rozmýšľam ako by to znelo s rogalistom ....
Po chvíli sa celý skrehnutý rozhodne, že ide domov.
Doma sa potichučky zoblečie a vkĺzne k svojej žene pod perinu.
Rozospatá žena sa k nemu pomaly otáča: Ahoj,miláčik, už si tu?
Muž odpovedá: Vonku je hrozná zima, mínus 18!
Ona nato: No vidíš a ten môj idiot išiel na poľovačku!
Rozmýšľam ako by to znelo s rogalistom ....
Zabudol som svoje heslo pre prihlásenie do fóra. Vdaka Marianovej kreativite som si úplne vylámal zuby na " reťazci pre obnovenie hesla" až som bol úplne bezradný.
A v tom sa ma pýta moja žena: ukáž čo ZASE!!! nevieš?
Ukázal som,
sadla za počítač a za pár sekúnd to dala. A ja som ostal jak ...
Je možné, že ženám to inak myslí? V tom prípade rozmýšľam nad Mariánom. Alebo najprv mám začať nad sebou?
A v tom sa ma pýta moja žena: ukáž čo ZASE!!! nevieš?
Ukázal som,
sadla za počítač a za pár sekúnd to dala. A ja som ostal jak ...
Je možné, že ženám to inak myslí? V tom prípade rozmýšľam nad Mariánom. Alebo najprv mám začať nad sebou?