Vtipy
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Jde liška lesem a najednou z křovi slyší "kykyrykyyyyy-kykyrykyyyy".
To bude dneska snadná kořist, to si nechám líbit - pomyslí si liška a skočí do křoví. Najednou se křoví začne otřásat, lítají všude liščí chlupy a liška vyleze cela otrhaná a rychle prchá pryč.
Za chvíli vyleze vlk, protáhne se a řiká si: "Sakra, neumět cizí jazyk, tak si ani nevrznu"
To bude dneska snadná kořist, to si nechám líbit - pomyslí si liška a skočí do křoví. Najednou se křoví začne otřásat, lítají všude liščí chlupy a liška vyleze cela otrhaná a rychle prchá pryč.
Za chvíli vyleze vlk, protáhne se a řiká si: "Sakra, neumět cizí jazyk, tak si ani nevrznu"
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
Sexuálny súlad po štyridsiatke? To bolí hlava nielen ju, ale aj mňa...
Moju manželku som si zobral, pretože protiklady sa priťahujú. Ona bola tehotná a ja nie...
Na Valentína som zažil nezabudnuteĽný erotický večer! Ona bola v priesvitných nohavičkách, hore bez, na nádhernej širokej posteli...
A ja som bol v teplákoch a papučiach..., s ďalekohĽadom v dome oproti...
Skutočná depresia je stav, keď sa už aj pri skupinovom sexe stále cítiš akosi osamelý...
Aj tak mi je milovanie vzácnejšie než Vianoce...
Však Vianoce sú tu každú chvíĽu...
Žena ma už dlhšiu dobu podvádza a veĽmi ma to trápi...
Stále mi totiž nerastú parohy! Bože, čo ak mám málo vápnika...?!
Keby Ľudia neboli tak závistliví, zlí a lakomí, tak by jedna ženská stačila pre celú dedinu...
Každý muž potrebuje k životu tri ženy: matku, manželku a aspoň jednu, ktorá ho považuje za muža...
Pravý muž sa nemusí hanbiť za svoje slzy...
No sopeĽ by mu pritom zrovna visieť nemal...
Vždy, keď ma oserie holub, ďakujem Bohu, že nedal krídla aj krave...
Rokmi muž získava jednu takmer mysterióznu schopnosť - dokáže ukojiť svoj sexuálny hlad obyčajným jedlom...
Ak ide láska naozaj cez žalúdok, tak kde teda potom končí...?
Potreboval by som znížiť svoju potenciu! Sexu mám stále plnú hlavu, no chcel by som to posunúť nižšie...
Je to veĽmi nespravodlivé, že jedlo zostáva niekoĽko sekúnd v ústach, niekoĽko hodín v žalúdku a niekoĽko mesiacov na bokoch...
Na staré kolená sa začínam podobať na dvere - keď som namazaný, tak si nevrznem...
Do čerta aj s týmto stredným vekom! Dôchodok mi nedajú, pretože som príliš mladý a ženy mi nedajú, pretože som príliš starý...
Keď ti bude v živote smutno a nič sa ti nebude dariť, spomeň si na to, že si bol kedysi tou najrýchlejšou a víťaznou spermiou...
Peniaze prichádzajú a odchádzajú..., a odchádzajú..., a odchádzajú..., a odchádzajú...
Vždy, keď som vstúpil do tajomných dverí s nápisom "Ženy", našiel som tam iba WC...
Nech jem, čo jem, vždy keď vraciam, je to vlašský šalát...
PodĽa niekoho je najrýchlejšia na svete myšlienka, podĽa iného zase svetlo. Ja som však prišiel na to, že je to hnačka!
Skôr, než som stačil pomyslieť, skôr než som posvietil, . .
Moju manželku som si zobral, pretože protiklady sa priťahujú. Ona bola tehotná a ja nie...
Na Valentína som zažil nezabudnuteĽný erotický večer! Ona bola v priesvitných nohavičkách, hore bez, na nádhernej širokej posteli...
A ja som bol v teplákoch a papučiach..., s ďalekohĽadom v dome oproti...
Skutočná depresia je stav, keď sa už aj pri skupinovom sexe stále cítiš akosi osamelý...
Aj tak mi je milovanie vzácnejšie než Vianoce...
Však Vianoce sú tu každú chvíĽu...
Žena ma už dlhšiu dobu podvádza a veĽmi ma to trápi...
Stále mi totiž nerastú parohy! Bože, čo ak mám málo vápnika...?!
Keby Ľudia neboli tak závistliví, zlí a lakomí, tak by jedna ženská stačila pre celú dedinu...
Každý muž potrebuje k životu tri ženy: matku, manželku a aspoň jednu, ktorá ho považuje za muža...
Pravý muž sa nemusí hanbiť za svoje slzy...
No sopeĽ by mu pritom zrovna visieť nemal...
Vždy, keď ma oserie holub, ďakujem Bohu, že nedal krídla aj krave...
Rokmi muž získava jednu takmer mysterióznu schopnosť - dokáže ukojiť svoj sexuálny hlad obyčajným jedlom...
Ak ide láska naozaj cez žalúdok, tak kde teda potom končí...?
Potreboval by som znížiť svoju potenciu! Sexu mám stále plnú hlavu, no chcel by som to posunúť nižšie...
Je to veĽmi nespravodlivé, že jedlo zostáva niekoĽko sekúnd v ústach, niekoĽko hodín v žalúdku a niekoĽko mesiacov na bokoch...
Na staré kolená sa začínam podobať na dvere - keď som namazaný, tak si nevrznem...
Do čerta aj s týmto stredným vekom! Dôchodok mi nedajú, pretože som príliš mladý a ženy mi nedajú, pretože som príliš starý...
Keď ti bude v živote smutno a nič sa ti nebude dariť, spomeň si na to, že si bol kedysi tou najrýchlejšou a víťaznou spermiou...
Peniaze prichádzajú a odchádzajú..., a odchádzajú..., a odchádzajú..., a odchádzajú...
Vždy, keď som vstúpil do tajomných dverí s nápisom "Ženy", našiel som tam iba WC...
Nech jem, čo jem, vždy keď vraciam, je to vlašský šalát...
PodĽa niekoho je najrýchlejšia na svete myšlienka, podĽa iného zase svetlo. Ja som však prišiel na to, že je to hnačka!
Skôr, než som stačil pomyslieť, skôr než som posvietil, . .
Slovenský maďar sa zamestnal u deratizačnej firmy. Príde k dverám prvého klienta, zazvoní a hovorí:
- HĽadám myša.
- Ktorého Miša? Zuzinho brata?
- Nem Zuzin brat, ale potkanov sestra.
Na hodine zemepisu na južnom Slovensku.
-Lázslo ukáž nám na mape hlavnú os.
-Na mape nem os, os je taký veĽký pruhovaný much.
- HĽadám myša.
- Ktorého Miša? Zuzinho brata?
- Nem Zuzin brat, ale potkanov sestra.
Na hodine zemepisu na južnom Slovensku.
-Lázslo ukáž nám na mape hlavnú os.
-Na mape nem os, os je taký veĽký pruhovaný much.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Toto sa určite páči Bojcuneskovi:
http://holak.blog.sme.sk/c/166989/Hanba ... my-II.html
a ja som sa ešte pobavil na tomto:
http://lubomirnemes.blog.sme.sk/c/16683 ... tanku.html
http://holak.blog.sme.sk/c/166989/Hanba ... my-II.html
a ja som sa ešte pobavil na tomto:
http://lubomirnemes.blog.sme.sk/c/16683 ... tanku.html
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- marek pp
- Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 6:56 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Medzinarodny rychlik vchadza do jednej ruskej dediny.
Naraz sprievodcovia odhanaju ludi od okien a okna zatemnia ciernym
zavesom.
Ked dedinu prejdu, zavesy zas odtiahnu.
Nikomu to nepripada divne, len jeden cudzinec sa pyta sprievodcu, co
to malo znamenat.
"No viete, asi pred 10-timi rokmi tadeto prechadzal rychlik a pre poruchu musel zastavit v tejto dedine. V tej dobe slo jedno z tunajsich dievcat
do kukurice vykonat velku potrebu a z vlaku ju uvidel jeden American.
Hned sa do nej zamiloval, ozenil sa s nou a vzal ju do Ameriky.
Cudzinec hovori:
"Tto je naozaj romanticky pribeh, ale ako to suvisi s dnesnym
zatemnovanim okien?"
"No a od tej doby kazdy den, ked prechadza tade tento rychlik, v tej
kukurici serie cela dedina.
Naraz sprievodcovia odhanaju ludi od okien a okna zatemnia ciernym
zavesom.
Ked dedinu prejdu, zavesy zas odtiahnu.
Nikomu to nepripada divne, len jeden cudzinec sa pyta sprievodcu, co
to malo znamenat.
"No viete, asi pred 10-timi rokmi tadeto prechadzal rychlik a pre poruchu musel zastavit v tejto dedine. V tej dobe slo jedno z tunajsich dievcat
do kukurice vykonat velku potrebu a z vlaku ju uvidel jeden American.
Hned sa do nej zamiloval, ozenil sa s nou a vzal ju do Ameriky.
Cudzinec hovori:
"Tto je naozaj romanticky pribeh, ale ako to suvisi s dnesnym
zatemnovanim okien?"
"No a od tej doby kazdy den, ked prechadza tade tento rychlik, v tej
kukurici serie cela dedina.
-
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
nohavica
Hoří! Hoří Horní Heršpická Hospoda hrbatý hrozen.Hostinský Hrubeš hýká hrazou.Honí hasiče, hubuje ,hořekuje ,huláká haste honem hybaj hovada. hasiči hovno hasí ,hledají hlavní hydrant.Hoří holubník, hnojiště ,huspenina ,hudebníkam housle,harfy,harmonika,hašiš.Hoří husitské halapartny,hoří hystoritské hebrejské hyeroglify,hoři hektolitry handlovaného henesi. Hoří Hrubešova hnědá honda.Hylfe Hylfe haleká hysterický henlainovec Havránek hoří hackenkrois hyml hergot. Huš Hajzle.Houf Heršpických hokejista ho hbitě hákuje holemi.Hoří herna, hoří hubertusy honosné haveloky,herecké honarace hrubě hazardující horentními honoráři.Hoří hřívy Huculských hřebca handlíře Hlavsy.Hendikepovaným hoří hrby.Hoří holínky hospodáře hanáka.Humus.Hormonální Hybryd homosexuál Hanáček hladí hubicy hydrantu hýžděmi.Hhynduista Hyrš hybnotyzuje hodonínský horizont.Hurá hydrometeority! Halucinace.Hoří hasiči horečně hledaící hlavní hydrant. Hospoda hořela hodinu.Hyrošima hadr . Hořeniště halí hustá hmla.Hostinský Hrubeš hloubí hroby.Hyeny hodují.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa: