Vtipy
Re: Vtipy
Musim sa s vami podelit o poziadavku, ktora k nam dnes prisla do prace. Kolega nam na support napisal toto (treba citat bez diakritiky) :
"...mam velky problem s plnym ceckom, ktory sa mi zaplna pri praci..."
"...mam velky problem s plnym ceckom, ktory sa mi zaplna pri praci..."
Monotrike
Konečne som to pochopil.
Pro ty dříve narozené, kterým možná není úplně jasné, na co je dobrý Facebook.
Snažím se nyní získat přátele obdobným způsobem jako na Facebooku.
Každý den chodím ven a vyprávím kolemjdoucím, co jsem jedl, jak se cítím, co jsem dělal předchozí noc a co budu dělat zítra večer. Pak jim rozdávám fotky mé rodiny, mého psa a moje fotky, jak pracuji na zahradě a trávím čas v bazénu. Také poslouchám jejich rozhovory a říkám jim, že je miluji.
A funguje to!!
Už mám tři přátele: Dva policisty a psychiatra
Pro ty dříve narozené, kterým možná není úplně jasné, na co je dobrý Facebook.
Snažím se nyní získat přátele obdobným způsobem jako na Facebooku.
Každý den chodím ven a vyprávím kolemjdoucím, co jsem jedl, jak se cítím, co jsem dělal předchozí noc a co budu dělat zítra večer. Pak jim rozdávám fotky mé rodiny, mého psa a moje fotky, jak pracuji na zahradě a trávím čas v bazénu. Také poslouchám jejich rozhovory a říkám jim, že je miluji.
A funguje to!!
Už mám tři přátele: Dva policisty a psychiatra
neviem ci to patri medzi vtipy
http://ekonomika.sme.sk/c/8007193/patti ... adzky.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ekonomika.sme.sk/c/8007193/patti ... adzky.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
tak uriadit slovensky preplneny vzdusny priestor je fuska. maju to zasluzene. podla mna to medzi vtipy nepatri
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Možno to Laco myslel tak, že vtip je mzda učiteľov 880-944 eur. Riadiaci sú extrém, ale je to normálne - firma robí iba pre zahraničných klientov, a ich mzdy sú rovnaké ako v zahraničí.
Pozrel som si zdroj tých údajov - stránku štatistického úradu (musíte sa zaregistrovať):
http://www.statistics.sk/pls/elisw/meta ... so=2&so=15" onclick="window.open(this.href);return false;
a zobral som iba mužov zamestnaných na plný úväzok a vyšlo mi:
- iba 7% zamestnancov má hrubú mzdu 2000 a viac (podľa článku je to u všetkých 5%),
- iba 14% má 1500 a viac (podľa článku je to u všetkých 10%),
- iba 33% má 1000 a viac (podľa článku je to u všetkých 30%),
Ďalej:
50% mužov má hrubú mzdu 800 a viac - to sa volá medián, a s tým by sme sa aj mali porovnávať.
Najčastejšie sa vyskytuje hrubá mzda 650-700 (5.7% zamestnancov), pričom druhá najčastejšia mzda je 400-450 (4.5% zamestnancov).
Štatistika končí pri hrubej mzde 3500 - viac poberá iba 0.05% mužov-zamestnancov - to je 500 ľudí (v tom sú aj poslanci parlamentu).
Mediánová mzda je nižšia ako priemerná mzda 964eur. Hoci priemernú mzdu a viac poberá iba 40% zamestnancov, všade sa používa iba priemer, pretože pomocou neho sa ľahko vyráta, koľko zarábame všetci dokopy.
Pozrel som si zdroj tých údajov - stránku štatistického úradu (musíte sa zaregistrovať):
http://www.statistics.sk/pls/elisw/meta ... so=2&so=15" onclick="window.open(this.href);return false;
a zobral som iba mužov zamestnaných na plný úväzok a vyšlo mi:
- iba 7% zamestnancov má hrubú mzdu 2000 a viac (podľa článku je to u všetkých 5%),
- iba 14% má 1500 a viac (podľa článku je to u všetkých 10%),
- iba 33% má 1000 a viac (podľa článku je to u všetkých 30%),
Ďalej:
50% mužov má hrubú mzdu 800 a viac - to sa volá medián, a s tým by sme sa aj mali porovnávať.
Najčastejšie sa vyskytuje hrubá mzda 650-700 (5.7% zamestnancov), pričom druhá najčastejšia mzda je 400-450 (4.5% zamestnancov).
Štatistika končí pri hrubej mzde 3500 - viac poberá iba 0.05% mužov-zamestnancov - to je 500 ľudí (v tom sú aj poslanci parlamentu).
Mediánová mzda je nižšia ako priemerná mzda 964eur. Hoci priemernú mzdu a viac poberá iba 40% zamestnancov, všade sa používa iba priemer, pretože pomocou neho sa ľahko vyráta, koľko zarábame všetci dokopy.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
jeden od sestry (bolo na FB):
Dvaja veľkí páni, ktorí zviditeľnili Slovač vo svete!
Milan Rastislav Štefánik a Peter Sagan. Ďakujeme!
Dvaja veľkí páni, ktorí zviditeľnili Slovač vo svete!
Milan Rastislav Štefánik a Peter Sagan. Ďakujeme!
-
- Kontaktovať užívateľa:
Majo, nemá chybu - toho tretieho najlepšie popísali tým, že o ňom nenapísali nič
Teraz odkaz na jeden článok, ktorý je návodom na Košice pre nás nekošičanov:
https://dennikn.sk/blog/rukovat-kosickeho-nazvoslovia" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz odkaz na jeden článok, ktorý je návodom na Košice pre nás nekošičanov:
https://dennikn.sk/blog/rukovat-kosickeho-nazvoslovia" onclick="window.open(this.href);return false;
Skadzi idzeš?
Z pohrebu Jožka.
A co še mu stalo.
Ale, vypil sebe, lehnula, zakuril a zapalil perinu.
Ta zhorel segiň.
Ne, nezhorel, rozbil oblak a vyskočil.
Ta še zabil jak spadnul.
Ne, predtym jak skočil ta zavolal hasičov.Tote prišli i z plachtu.
A neulapili ho.
Ta dzeby, voni ho ulapili, ale mali mocno napnutú plachtu ta ho vyštrelilo
nazad do joho oblaka
A tam už zhorel.
Ne , vun še zachopil na rimše ale še neutrimal a spadnul dolov
No ta tedy še zabil
Ne, šak ci hutorim, že tam buli hasiče a lapali ho do plachty
Nehutor, že ho plachta zaš vyštrelila do joho oblaka
Ne, teraz ho vyštrelila na drahu
A tam ho prešol motor.
Ne, prave tamac išol kamion a od joho plachty ho rucilo nazad do oblaka
No a tam už isce zhorel.
Ne, my ho zaštrelili, bo to še už nedalo vytrimac
Z pohrebu Jožka.
A co še mu stalo.
Ale, vypil sebe, lehnula, zakuril a zapalil perinu.
Ta zhorel segiň.
Ne, nezhorel, rozbil oblak a vyskočil.
Ta še zabil jak spadnul.
Ne, predtym jak skočil ta zavolal hasičov.Tote prišli i z plachtu.
A neulapili ho.
Ta dzeby, voni ho ulapili, ale mali mocno napnutú plachtu ta ho vyštrelilo
nazad do joho oblaka
A tam už zhorel.
Ne , vun še zachopil na rimše ale še neutrimal a spadnul dolov
No ta tedy še zabil
Ne, šak ci hutorim, že tam buli hasiče a lapali ho do plachty
Nehutor, že ho plachta zaš vyštrelila do joho oblaka
Ne, teraz ho vyštrelila na drahu
A tam ho prešol motor.
Ne, prave tamac išol kamion a od joho plachty ho rucilo nazad do oblaka
No a tam už isce zhorel.
Subject: Jeden aktuální.
Sedí Ahmed v Berlíně u řeky, špinavej, otrhaný hadry, zkažený zuby a chytí zlatou rybku. No a klasika....Tři přání, když ji pustí.
Ahmed se zamyslí, a má první přání: Chtěl bych rád krásný bílý zuby, jako ti lidi tady.... Bvonk! Ahmed sedí v zubařském křesle, a zubař se činí. Ahmed mu povídá, že nemá peníze. To je v pořádku, odpovímu zubař, to je placeno z evropských fondů.
Druhé přání? Ahmed se opět zamyslí a povídá: Doma jsem nechal rodiče, svoje ženy, děti a že by s nimi chtěl slušně bydlet... Vžuum! Aghmed sedí v hale moderní, nádherné vily. Na proti němu mu úředník dáva podepsat protokol o bezplatném užívání této vily, vybudované z evropských fondů..
A třetí přán?: Chtěl bych být modrooký blonďák jako Němec... Cvak. Ahmed sedí v Berlíně, na břehu řeky v othaných hadrech, špinavej a zkažený zuby.... Co to má znamenat? Ptá se Ahmed. Nic. Odpoví zlatá rybka. Jsi bílej. Starej se sám....;-D
Sedí Ahmed v Berlíně u řeky, špinavej, otrhaný hadry, zkažený zuby a chytí zlatou rybku. No a klasika....Tři přání, když ji pustí.
Ahmed se zamyslí, a má první přání: Chtěl bych rád krásný bílý zuby, jako ti lidi tady.... Bvonk! Ahmed sedí v zubařském křesle, a zubař se činí. Ahmed mu povídá, že nemá peníze. To je v pořádku, odpovímu zubař, to je placeno z evropských fondů.
Druhé přání? Ahmed se opět zamyslí a povídá: Doma jsem nechal rodiče, svoje ženy, děti a že by s nimi chtěl slušně bydlet... Vžuum! Aghmed sedí v hale moderní, nádherné vily. Na proti němu mu úředník dáva podepsat protokol o bezplatném užívání této vily, vybudované z evropských fondů..
A třetí přán?: Chtěl bych být modrooký blonďák jako Němec... Cvak. Ahmed sedí v Berlíně, na břehu řeky v othaných hadrech, špinavej a zkažený zuby.... Co to má znamenat? Ptá se Ahmed. Nic. Odpoví zlatá rybka. Jsi bílej. Starej se sám....;-D
Sudca : “To je bars brutal zločin. Kejdz chcece , žebi Vam bul trest zmierneni, mušice nam višvetlic motiv svojoho činu.”
Muž sebe rozhutorel: “Odohralo še to takto. Bivame v panelaku . Na peršom poschodi žije rodzina, ktora ma tri dzeci. Ale tote ich dzeci zostali od prírodi male – od 80 do 90 cm. Jednoho dňa som prišol domov z roboti a moja žena hutori: “V rodzine našich susedov nie je daco v poriadku. Tie ich dzeci su pravi Pirenejovia.
Ja hvarim: “Ne, Ti misliš asi Pigmejov.”
“Ne”, hvari žena “pigmej je látka, ktorú ma človek pod kožu a tvoria še z nej pehi.”
Ja hvarim: “To je pigment!”
Ne” hvari moja žena “pigment je to, na co písali stari Rimania.”
Ja hvarím: “To je pergamen!”
“Ne”, hvari moja žena “pergamen je, ked basnik začne daco pisac a potom to nedokonči…”
“Pán sudca, mušice ocenic, že som še ovládol a zamlčal slovo fragment. Sadol som sebe odovzdane do fotella a začal čitac novini. Náhle však prišla ku mne žena s vetu, po ktorej som usudzil, že je zrela do blázinca.”
Hvari mi: “Milačik, ti nechceš chodic so mnu na francuštinu? mam fasa legionára.”
Ja hvarim: “Ti mislíš lektora.”
Ne” hvari moja žena “lektor bol anticki grécki hrdina.”
Ja hvarim: “To bul Hektor a ten bul z Tróje.”
“Ne”, hvari moja žena, hektor je plošná miera”.
Ja hvarim: “To je hektár!”
“Ne”, hvari moja žena, “hektár je nápoj bohov.”
Ja hvarim: “To je nektár!”
“Ne”, hvari moja žena, “Nektár je rieka v južnom Nemecku.”
Ja hvarim: “To je Neckar!”
“A dalej, pán sudca, dalej som to už nevydržal. Vzal som kladivo a ujebal som ju na smrť.”
Nastala chvila ticha. Potom sudca zdvihol hlavu zos dlani a prednišol ortiel:
“Oslobodeni! Ja by som ju zajebal už pri Hektorovi…”
Muž sebe rozhutorel: “Odohralo še to takto. Bivame v panelaku . Na peršom poschodi žije rodzina, ktora ma tri dzeci. Ale tote ich dzeci zostali od prírodi male – od 80 do 90 cm. Jednoho dňa som prišol domov z roboti a moja žena hutori: “V rodzine našich susedov nie je daco v poriadku. Tie ich dzeci su pravi Pirenejovia.
Ja hvarim: “Ne, Ti misliš asi Pigmejov.”
“Ne”, hvari žena “pigmej je látka, ktorú ma človek pod kožu a tvoria še z nej pehi.”
Ja hvarim: “To je pigment!”
Ne” hvari moja žena “pigment je to, na co písali stari Rimania.”
Ja hvarím: “To je pergamen!”
“Ne”, hvari moja žena “pergamen je, ked basnik začne daco pisac a potom to nedokonči…”
“Pán sudca, mušice ocenic, že som še ovládol a zamlčal slovo fragment. Sadol som sebe odovzdane do fotella a začal čitac novini. Náhle však prišla ku mne žena s vetu, po ktorej som usudzil, že je zrela do blázinca.”
Hvari mi: “Milačik, ti nechceš chodic so mnu na francuštinu? mam fasa legionára.”
Ja hvarim: “Ti mislíš lektora.”
Ne” hvari moja žena “lektor bol anticki grécki hrdina.”
Ja hvarim: “To bul Hektor a ten bul z Tróje.”
“Ne”, hvari moja žena, hektor je plošná miera”.
Ja hvarim: “To je hektár!”
“Ne”, hvari moja žena, “hektár je nápoj bohov.”
Ja hvarim: “To je nektár!”
“Ne”, hvari moja žena, “Nektár je rieka v južnom Nemecku.”
Ja hvarim: “To je Neckar!”
“A dalej, pán sudca, dalej som to už nevydržal. Vzal som kladivo a ujebal som ju na smrť.”
Nastala chvila ticha. Potom sudca zdvihol hlavu zos dlani a prednišol ortiel:
“Oslobodeni! Ja by som ju zajebal už pri Hektorovi…”
-
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som si až teraz po prečítaní životopisu Ľudo Víta Štúra
http://necyklopedia.wikia.com/wiki/%C4% ... A0t%C3%BAr" onclick="window.open(this.href);return false;
uvedomil, že tiež vlastním dlhú guľovú zbraň.
http://necyklopedia.wikia.com/wiki/%C4% ... A0t%C3%BAr" onclick="window.open(this.href);return false;
uvedomil, že tiež vlastním dlhú guľovú zbraň.
-
- Kontaktovať užívateľa:
Presne to isté ma napadlo, keď som videl druhý vyhodený záložák na tomto videu:eduardo napísal:...
https://www.youtube.com/watch?v=gaW9BkJQLGo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://m.cda.pl/video/541827d" onclick="window.open(this.href);return false;
Nieco pre nesmelych meteorologov...
Nieco pre nesmelych meteorologov...