Vtipy
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
Otecko pozerá televíziu. Príde za ním malý synček a pýta sa ho:
Otecko, aký je rozdiel medzi potenciálne a reálne?
Otec mu hovorí:
Hmm, ako by som ti to.......Choď sa spýtať mamy, či by sa za milión eur vyspala s Kevinom Costnerom, sestry sa spýtaj, či by sa za milión eur vyspala s Tomom Cruisom, a brata sa opýtaj, či by sa za milión eur vyspal s Bradom Pittom.
O chvíĽu sa malý synček vráti a referuje:
Mama povedala, že by sa s ním vyspala, aj za menej, sestra tvrdí, že je to jej sen, a môj brat povedal, že za milión eur by dal aj Eltonovi Johnovi.
Na to mu otec povie:
Tak teraz to pochopíš. Potenciálne by sme sa stali milionármi a reálne máme doma dve šĽapky a jedného buzeranta.
Otecko, aký je rozdiel medzi potenciálne a reálne?
Otec mu hovorí:
Hmm, ako by som ti to.......Choď sa spýtať mamy, či by sa za milión eur vyspala s Kevinom Costnerom, sestry sa spýtaj, či by sa za milión eur vyspala s Tomom Cruisom, a brata sa opýtaj, či by sa za milión eur vyspal s Bradom Pittom.
O chvíĽu sa malý synček vráti a referuje:
Mama povedala, že by sa s ním vyspala, aj za menej, sestra tvrdí, že je to jej sen, a môj brat povedal, že za milión eur by dal aj Eltonovi Johnovi.
Na to mu otec povie:
Tak teraz to pochopíš. Potenciálne by sme sa stali milionármi a reálne máme doma dve šĽapky a jedného buzeranta.
- PetoR
- Kontaktovať užívateľa:
Vysoko v horách sedí dva hrazostrašní Yettiové a ohryzávají horolezce.
Mladší Yetti se ptá:
"Tati, a proč se skrýváme před lidma, když je nakonec sežerem? A tati, proč je pořád přepadáváme zezadu, když nám stejně nikdy neutečou?"
Starší Yetti si dakladně olízne prsty a říká:
"Víš, synku, to je proto, že chutnaj líp neposraný..."
Mladší Yetti se ptá:
"Tati, a proč se skrýváme před lidma, když je nakonec sežerem? A tati, proč je pořád přepadáváme zezadu, když nám stejně nikdy neutečou?"
Starší Yetti si dakladně olízne prsty a říká:
"Víš, synku, to je proto, že chutnaj líp neposraný..."
- PetoR
- Kontaktovať užívateľa:
Noví paragáni mají první seskok. Major jim ještě v letadle všechno zopakuje: "Takže, vyskočíte, napočítáte do pěti a zatáhnete za šňarku vlevo. Kdyby se padák neotevřel, nevadí, počkáte tři vteřiny a zatáhnete za šňarku vpravo a otevře se vám záložní padák. Jak dopadnete, padák sbalíte a vrátíte se k útvaru. Vomáčka, chcete se snad na něco zeptat?"
"No a co když se mi ten záložní padák taky neotevře?"
Major mu nechce hned říct, že by skapal, a tak povídá: "Tak budete mávat rukama a řvát 'Jsem jestřáb, jsem jestřáb!'"
Rozsvítí se světlo, nováčci vyskáčou a major zavře dveře letadla. Asitak za minutu zvenku na ty dveře někdo buší. Major otevře a vidíjednoho nováčka, jak mává rukama a ptá se ho:
"Majore, jak že se jmenuje ten pták?"
"No a co když se mi ten záložní padák taky neotevře?"
Major mu nechce hned říct, že by skapal, a tak povídá: "Tak budete mávat rukama a řvát 'Jsem jestřáb, jsem jestřáb!'"
Rozsvítí se světlo, nováčci vyskáčou a major zavře dveře letadla. Asitak za minutu zvenku na ty dveře někdo buší. Major otevře a vidíjednoho nováčka, jak mává rukama a ptá se ho:
"Majore, jak že se jmenuje ten pták?"
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa: