CONDOR
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Na condorsoaring.sk je o tom kopa prispevkov, tvrdia tam aj plachtari, ze pocasie a termika v condorovy je OK.juraj napísal:Marian, mne sa zda to pocasie prilis idealizovane.
Samozrejme nejdem sa hadat ci ano alebo nie. Hlavne, ze je tam moznost si zalietat aj ked len virtualne, a ta skodoradost ked niekto napichne mrak a idu dole body hejze rado.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
V realite na rogale máš aj iné informačné vstupy - preťaženie v rôznych smeroch, akcelerácia v klopení. To môže byť v niektorých situáciách sakramentský rozdiel. A hlavne, psychika je iná - strach z pristátia, alebo pocit, že si už nízko, a už sa asi nezachytíš a celý deň je premárnený. Za displejom si viac v pohode, tak máš aj jasnejšie uvažovanie.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Nezufaj, tomu pomoze len mat mraky nalietaných hodín. Potom si v pohode ci pristanes alebo nie ti je jedno. Aj ked je to mozno trochu inak, skôr to je o tom že vieš čo v tom vzduchu je.
Ale Condor je určite dobrý na večernú debku a poznavenie orografie.
Ked je realne dobrá termika je to ako v Condorovi ale ked je nanic alebo je rozdrbaná Condor ti nepomože. Ale tuto druhu polovicu poznaš- Prajem ti aby si si užil aj to prve. Riešenie je ... ITA2010
Ale Condor je určite dobrý na večernú debku a poznavenie orografie.
Ked je realne dobrá termika je to ako v Condorovi ale ked je nanic alebo je rozdrbaná Condor ti nepomože. Ale tuto druhu polovicu poznaš- Prajem ti aby si si užil aj to prve. Riešenie je ... ITA2010
Condor a termika
Nuž neviem ako je to na rogale ..... dúfam, že aj ja si zakričím POKAHONTAS na štarte ako Gašpi .... S tými silami máš úplnú pravdu preto používame Joystick s Feed BACKom.... , ale s tým vyhnitím nemáš celkom pravdu .... sedíš a letíš, máš za sebou hodinu a pol letu a na výškomery 380m a dotýkaš sa stromov a je ti na hov.. a už už sa pozeráš po nejakej vhodnej pristávačke a zrazu na náveternej strane kopca +0,5m a za 10 minút máš už iný údaj na výškomery .... to je fasa pocit, tomu ver !!! Batoh sa letí raz za týždeň v piatok, ak pristaneš mimo letiska, alebo po štarte, alebo ťa niekto "zostrelí" doletel si a čakáš na ďalší piatok ..... Nedá sa to porovnávať s naozajstným lietaním, to nie, ale komunikácia a pocit spolupatričnosti a hĽadanie kde to nosí, rady ako ďalej, a keďže sa lieta bez GPS iba podĽa mapy, aj otázka kde to do čerta som ... chytanie trestných bodov v mrakoch .... že Majo ... robí toto lietanie, "lietaním" zábavou ....
Len toĽko ....
Len toĽko ....
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Re: CONDOR
Zdravím všetkých Condorákov .....
Je možné sa dostať ku Slovenskej alebo Českej HD scenérke po vyplnení dotazníka na stránke
http://www.condorscenery.eu/index.php
Je to dotazník od vývojára scenerií p. Miloša Kocha, odmenou je kód ktorým získate prístup ku jeho scenériám ....
Prajem pekný deň.
Je možné sa dostať ku Slovenskej alebo Českej HD scenérke po vyplnení dotazníka na stránke
http://www.condorscenery.eu/index.php
Je to dotazník od vývojára scenerií p. Miloša Kocha, odmenou je kód ktorým získate prístup ku jeho scenériám ....
Prajem pekný deň.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja nemusím, ja už ho vidim ... mam.
Otazka okolo IS boli zaujimavé, vypadá že nie som sám v niktorých chvílach bezradnosti nad informacným systemom.
mne sa paci updajt condora je tam vlecna Dynamik a zvuk motora UL ma rajcuje.
Otazka okolo IS boli zaujimavé, vypadá že nie som sám v niktorých chvílach bezradnosti nad informacným systemom.
mne sa paci updajt condora je tam vlecna Dynamik a zvuk motora UL ma rajcuje.
Tak včera sa mi podarilo na povale zdrátovať do kopy trochu železa a pár metrov kábla....
Condor patch 1.15 pripojené na net.
Ešte pripojiť PDA cez virtuálny port kvôli mape.
Pred štartom
Po štarte
HW- železo
Video ...
http://www.rnt.sk/delta/SNC01881.zip
Condor patch 1.15 pripojené na net.
Ešte pripojiť PDA cez virtuálny port kvôli mape.
Pred štartom
Po štarte
HW- železo
Video ...
http://www.rnt.sk/delta/SNC01881.zip
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Fajne kralovstvo mas.. super.
Neboj Majo, keď mi Laco zoženie zváračku tak to zložím do jedného celku a dúfam, že neodmietneš rolu testovacieho pilota (keď už máš takú vysokú hodnosť a toľko nalietané) hoci ešte stále prestavuješ ....
Ty kokso, len som pozrel to tvoje 1,5 minútové video a už sa mi točí hlava... ale aj tak najkrajšie máš to pilotné kreslo...