Podarilo sa mi ziskat foto z tajnej pripravy Belaniho. V sucasnosti trenuje a pripravuje sa na Kokavu, kde sa postavi Saniho vyzve o najlepsieho pilota do 40rokov rogalistickeho veku a zocivoci sa stretne so samotnym NAJ Pluckom
Zda sa ze ma v rukave tajny tromf.. nove kridlo.. mrknite na to
Spionazne foto spod Stranika
Co sa tyka ovladatelnosti nebudem predbiehat, este som s tym vo vzduchu nebol. Ale vole v hrazde su nulove. Lahucke je to ako pierko.. 23kg tusim pisu a to najdolezitejsie je, ze som to vlastne celu zimu mal tu vedla seba na byte.. Da sa to zlozit na 2m a maly futral je prisposobeny na nosenie na chrbte. Nie je to sice uplne pohodlny ruksacik ako som si predstavoval, ale casom si clovek zvykne a oproti 5metrovemu hebedu je to rozhodne rozdiel. Janci vravel ze to ma vybornu minimalku a k ovladatelnosti sa vyjadri ked ho zhodime zhora zo stranika dufam uz coskoro
Druha vec je rozbalovanie. Sobotnajsiu maturitu sme zvladli 3ja chlapi za 2.5hodiny.. co dodat. Az sa hambim.. kym sme prisli na vsetky finticky, jak to soudruzi z NDR mysleli.. Ale je to tam pekne povymyslane. Vraj po troche treningu to clovek zvladne do 20 minut a myslim ze je to realne. Aj ked pre jedneho cloveka tam stale vidim este par problemov, hlavne v natahovani plachty na nabezky. Nuz uvidime.
Rozhodne sme tam stravili tolko casu rozbalovanim, ze nas presla chut to zasa balit nakratko a supli sme to do dlheho futralu a pokoj. A to bola fakt rychlovka.
Kokavu planujem, len nech je pocasie!!! Uz tento vikend som planoval prve pokusy, len minimalne do piatku to vypada beznadejne Snad sa to umudri.. vi vil si!
Druha vec je rozbalovanie. Sobotnajsiu maturitu sme zvladli 3ja chlapi za 2.5hodiny.. co dodat. Az sa hambim.. kym sme prisli na vsetky finticky, jak to soudruzi z NDR mysleli.. Ale je to tam pekne povymyslane. Vraj po troche treningu to clovek zvladne do 20 minut a myslim ze je to realne. Aj ked pre jedneho cloveka tam stale vidim este par problemov, hlavne v natahovani plachty na nabezky. Nuz uvidime.
Rozhodne sme tam stravili tolko casu rozbalovanim, ze nas presla chut to zasa balit nakratko a supli sme to do dlheho futralu a pokoj. A to bola fakt rychlovka.
Kokavu planujem, len nech je pocasie!!! Uz tento vikend som planoval prve pokusy, len minimalne do piatku to vypada beznadejne Snad sa to umudri.. vi vil si!