Bol to pekny vylet a dostojna oslava Jarovych menin.
Predpoved bola o dost lepsia ako samotny den co uz.
Zostava : Jozko R, Klino, Jano L, Noror, Robo M, Jaro, Ivan NAY, Vilo (rogalista s padakom) a Ja.
Od zletakov po cca 1,5h (Jaro)
Vysky cca 200-300 m nad start (sem-tam nejake vynimky)
Nejake videa a fotky som pridal na FTPcko.
Kohut 27.4.2008
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ten odlepený nosisko povolil v prvom šprejce na rebre vpravo. Po malej gymnastike som si domyslel o co ide a trpel. Hlavne ked som sa dvíhal nad sediacim norom v strasnom až neuveritelnom bordeli. Musel som to vydrzal lebo pristát saom sa v tom bal. Takže včera som bol vrčiaci ako niekedy Jozko Rejta s prdiacimi trubkami.
odkaz http://s.ics.upjs.sk/~deltaklub/
A ze ten bordel v ktorom sa dvihal Jaro bol statocny....Minutu potom ako som pristal nastal fucak, prach zacalo vytahovat do 20m vysky a videl som na opacnom konci pola ako bol Jaro aj dust-devila. Tak som par minut musel drzat kridlo a pekne som si ponadaval, preco som nevydrzal vo vzduchu trocha dlhsie...
A ze ten bordel v ktorom sa dvihal Jaro bol statocny....Minutu potom ako som pristal nastal fucak, prach zacalo vytahovat do 20m vysky a videl som na opacnom konci pola ako bol Jaro aj dust-devila. Tak som par minut musel drzat kridlo a pekne som si ponadaval, preco som nevydrzal vo vzduchu trocha dlhsie...