Stranik - presnosť 2.deň 2008-09-07
Stranik - presnosť 2.deň 2008-09-07
Na kopci sme boli okolo 11:30, vietor sa stočil z juhu na západ. Ako predletec som letel prvý, moc ma to nedržalo, tak hura na pristávačku.
Aspoň som pofilmoval: http://www.youtube.com/v/9gKpUR_Yp5U
Aspoň som pofilmoval: http://www.youtube.com/v/9gKpUR_Yp5U
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
pokial viem, tak JVC kamery ukladaju videa do .MOD, a tie po uprave v niektorich programoch sa premenuvavaju na .MOI .
To dokaze prehrat pravddepodobne iba "Power Producer Gold" co je soft bud to plateny, alebo dodavany s JVC kamerami.
Kazdopadne by som ale pozdravil toho, co ti dal video s takouto koncovkou...
To dokaze prehrat pravddepodobne iba "Power Producer Gold" co je soft bud to plateny, alebo dodavany s JVC kamerami.
Kazdopadne by som ale pozdravil toho, co ti dal video s takouto koncovkou...
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
no tak potom je to tak.. ze zrejem ten softik si dohodil ten codec.skutak napísal:instaloval som soft na kameru s ktorej to mam je to panasonic.
je to dost mozne ze my to hodilo kodek jen neviem jak ti to dopravit?
idealne by bolo to nejakym koderom prekodovat na mpeg a potom hodit tie videa na s.ics.upjs.sk/~deltaklub
alebo daj nazov toho programu na tu kameru ja to skusim stiahnut a nainstalovat..
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Skutak vies nejako dodat ten soft image mixer 3???
lebo dobre dva tyzdne brazdim net hore dole a akoze free soft chcu vsade za prachy, vyrobca sice ma ze support ale odkazuje sa na stranku vyrobcu softu ktory ma na webe iba kopu blabolov... a stiahnut sada iba update...
takze poprosim ak by bolo mozne nejako dopravit. zisti ake to je velke mozno to vojde na ftp
kto nema ich vyrobok ten si neskrtne je to dost chore.
lebo dobre dva tyzdne brazdim net hore dole a akoze free soft chcu vsade za prachy, vyrobca sice ma ze support ale odkazuje sa na stranku vyrobcu softu ktory ma na webe iba kopu blabolov... a stiahnut sada iba update...
takze poprosim ak by bolo mozne nejako dopravit. zisti ake to je velke mozno to vojde na ftp
kto nema ich vyrobok ten si neskrtne je to dost chore.