Z Monte Cucca viem co je to skladanie kridla v silnom vetre.
Niektory sa naucili od miestnych skladat na zemi a postavit az pred startom. Obcas sa stalo, ze niekomu prevratilo kridlo...
Ale ten start v takom laminarnom vetre....sakra to bych chtel jeste jednou zazit
Kanárske ostrovy
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- Karel Haman
- Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 11:40 am
- Kontaktovať užívateľa:
fotky
Dostal jsem od Pavelka několik pěkných fotek z Kanára. Mažete si je prohlédnout zde: http://www.hanggliding.cz/aktuality/zim ... ostrovech/
Buďme rádi, že se má dobře aspoň někdo . KH.
Buďme rádi, že se má dobře aspoň někdo . KH.
Karel
-
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Na záver,
Pri našom šiestom výlete za lietaním na Lanzarote nám počasie nevyšlo podĽa našich predstáv. Kvôli silnému vetru a nízkej oblačnosti sme leteli iba sedem krát. Zároveň vďaka severnému prúdeniu po celú dobu pobytu sme sedem krát lietali na najatraktívnejšom teréne ostrova na Famare. Môj foťák nevydržal pôsobenie piesku, zadieral sa objektív, čo spôsobilo, že veĽa pekných záberov bolo nekvalitných. Tubus, v ktorom som prepravoval krídlo sa osvedčil perfektne. Na Lanzarote sme sa stretli s nemeckým pilotom, ktorý tam chodí lietať pravidelne už 23 rokov. Leteckú kariéru má ešte pred sebou, keďže si minulý rok si kúpil nové krídlo. Mimochodom, má 73 rokov. Polemiku ohĽadne voĽby termínu ukončili včerajšie správy o počasí: Kanárske ostrovy – sneženie.
Pri našom šiestom výlete za lietaním na Lanzarote nám počasie nevyšlo podĽa našich predstáv. Kvôli silnému vetru a nízkej oblačnosti sme leteli iba sedem krát. Zároveň vďaka severnému prúdeniu po celú dobu pobytu sme sedem krát lietali na najatraktívnejšom teréne ostrova na Famare. Môj foťák nevydržal pôsobenie piesku, zadieral sa objektív, čo spôsobilo, že veĽa pekných záberov bolo nekvalitných. Tubus, v ktorom som prepravoval krídlo sa osvedčil perfektne. Na Lanzarote sme sa stretli s nemeckým pilotom, ktorý tam chodí lietať pravidelne už 23 rokov. Leteckú kariéru má ešte pred sebou, keďže si minulý rok si kúpil nové krídlo. Mimochodom, má 73 rokov. Polemiku ohĽadne voĽby termínu ukončili včerajšie správy o počasí: Kanárske ostrovy – sneženie.