10.10. Kohut
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
10.10. Kohut
My traja, ja, Niro, gašpi. V pohode na kopci do 13tej S-SV do 2 m. pred1tou nastupuje Noro, chvilu vpravo šmatra ale zavera mu to v peknych zatačkach a ide hore. Za chvilu Gašpi pekný štart v slabom vetre, nad stromami sa dvíhal hadam aj 10 minut. Ja som cakal na interval spredu. Ked prisel super start proti 1 m. Tie krídla su úžasné. Potom ale nič pri stromoch, chvílu nad salašom niečo davalo ale tocit termiku 5 m nad lúkov ma preslo po chvílke, letim na moje miesto v zavetrí smerom na Pečovsku n. Ves. Nič, potom trochu pri panelarni, pozde som sa zbadal. Pristavam na oračinu normalne skoro podla knihy. A už len sledujem gašpiho a Nora. Večer je už zima, nabuduce preletové pokusy vypustím, čakanie na zvos je namáhavé.
Re: 10.10. Kohut
Podla gipka som sa dvihal 50m pod startom. Nebolo mi vtedy vsetko jedno...
Skoda ze Jaro sa nechytil. Bol by to este krajsi KPL hatrick.(pisem to spravne?)
Skoda ze Jaro sa nechytil. Bol by to este krajsi KPL hatrick.(pisem to spravne?)
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Noro, neviem-neviem, či sa dá veriť tvojmu gps-ku. Ale ukazuje, že najhoršie si sa mal po preskoku na svah - potom ti to išlo už iba hore. Tak sme to videli aj zo štartu - prvé foto.
Ja som sa musel trápiť 6 minút a postupne som sklesal 30m, kým som "vylosoval" svoj stupák.
Mne to vydalo na 1 a 3/4 hodiny. Vo vzduchu som odlietal aspoň 20km cik-cak trať, ale OLC (sviňa jedna) mi priznalo iba FAI trojuholník 11km. Termicky to bolo výraznejšie ako včera. Na váriu mi chvíľami revalo 4m/s. Nechcel som ísť na prelet, tak som skúšal iba miestne. Pumpovalo to na striedačku v rôznych miestach, ale najlepšie to bolo v kotli západne od kríža - tam dokonca fúkal SV - inak to bol všade iba SSZ.
Dnes som letel iba s koncovým laminátom na ľavej strane. Napíšem inde.
Ja som sa musel trápiť 6 minút a postupne som sklesal 30m, kým som "vylosoval" svoj stupák.
Mne to vydalo na 1 a 3/4 hodiny. Vo vzduchu som odlietal aspoň 20km cik-cak trať, ale OLC (sviňa jedna) mi priznalo iba FAI trojuholník 11km. Termicky to bolo výraznejšie ako včera. Na váriu mi chvíľami revalo 4m/s. Nechcel som ísť na prelet, tak som skúšal iba miestne. Pumpovalo to na striedačku v rôznych miestach, ale najlepšie to bolo v kotli západne od kríža - tam dokonca fúkal SV - inak to bol všade iba SSZ.
Dnes som letel iba s koncovým laminátom na ľavej strane. Napíšem inde.
Gaspi zeby som tu fotku znova poslal?
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Edo nieee. Oni by potom určite vypátrali, aké zločiny sa skrývajú za jednoduchým faktom, že čiary na ihrisku sú krivé. A ešte by som zistil, že ešte stále pravidelne čítam Nový Čas.
Gaspi neskoroooooo. Dam ti vediet v ktory den to vijde.