28.2.2010 duna Bošany
Re: 28.2.2010 duna Bošany
Tá cesta nie je "bezpečnostný" problém ???
Čau Indián,Indian napísal:Takze Videjko odo mna...
http://www.youtube.com/watch?v=EkgTB-QHqQ8" onclick="window.open(this.href);return false;
Ak by to Tvoje celkom pekné video nechcelo v úvode vyzerať ako filmy Metro Goldwyn Mayer z Hollywoodu tak nepoviem nič. Ak to však pošleš do You tube a ideš "s kožou na trh" tak sa musíš v Angličtine snažiť trochu viac. V anglickom jazyku má sloveso v 3. osobe jednotného čísla príponu "s", takže správne by malo byť "... presents"; ak ale Tvoj "filmový ateliér predstavuje množinu filmových ateliérov - potom by to určite bolo správne!
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Nepoučuj, veď vidíš že zápasia so slovenčinou
Určite by to problém bol, pokiaľ by na ňu niekto doletel. To sa však ešte nikomu nepodarilo. Snáď pri slabom vetre by to šlo, ale v takom prípade tam nemá zmysel chodiť. Okrem toho je vľavo od štartu miesta na pristátie viac než dosť.raf3 napísal:Tá cesta nie je "bezpečnostný" problém ???
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Edmond nad tým "s" som rozmyslal , ale no .. co uz.
Koho to moc trapi , nech pozera az od prvej minuty...
Na cestu som sa pokusal doletet, ale to sa asi fakt na standarde neda, mozno s vykonnejsim kridlom, ale pilot ma dost priestoru zariadit sa tak,aby tam nedolete.
Podla noveho cestneho zakona ma rogalo prilietajuce ako z prava tak i z lava pred iducim autom prednost
Koho to moc trapi , nech pozera az od prvej minuty...
Na cestu som sa pokusal doletet, ale to sa asi fakt na standarde neda, mozno s vykonnejsim kridlom, ale pilot ma dost priestoru zariadit sa tak,aby tam nedolete.
Podla noveho cestneho zakona ma rogalo prilietajuce ako z prava tak i z lava pred iducim autom prednost