tiez by sa mi zisla, stale uvazujem nad magnetickym nosicom na lyze. Aj podpera na taznom ako to maju sojky dobre riesenie. Po ceste lepsia podpera vzadu (bezpecnost) , do kopca vpredu ( zadok tolko netrpi).Laco napísal: sikovne urobena predna podpera
1.5.2010 DUBINA
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 1.5.2010 DUBINA
Nerozumiem. Môžeš to rozpísať?Miso_G napísal:Po ceste lepsia podpera vzadu (bezpecnost)
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
podpera je dobrá vec.
raz som prisiel na parkoviasko este s fabiou, stlacam listok na parkovanie, rampa sa otvara a ejhla, rampa sa zasekla o rogalo smerom hore. tí blboni ale nemali osetrenú rampu na smer hore, iba dole. odstavil som na polden cele parkovisko.
proete je nás málo a kvol nam sa neoplati robit take rampy.
raz som prisiel na parkoviasko este s fabiou, stlacam listok na parkovanie, rampa sa otvara a ejhla, rampa sa zasekla o rogalo smerom hore. tí blboni ale nemali osetrenú rampu na smer hore, iba dole. odstavil som na polden cele parkovisko.
proete je nás málo a kvol nam sa neoplati robit take rampy.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
To by som ti neradil. To nie je dvojmeter, kde si môžeš dovoliť také pokusy. Veď si len spomeň ako to väčšinou skončí - medzi 20-timi pilotmi sa vždy nájde jeden, komu sa práve pokazí headset. On sa čuduje, prečo sú všetci tak ticho, a ostatní počujú v uchu len pískanie.Laco napísal:3. Musim si urobit letecku vysielacku do prilby...
A teraz si predstav, že spôsobíš niečo také na frekvencii letiska.
Zatiaľ všetci, čo to používame, sme si to kúpili od jedného výrobcu - ja, Juraj, aj Prievidžania.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Gaspi da sa len treba pouzit kvalitne kable. ja sa momentalne zaoberam myslienkou plsneho spoja aby som mohol miešať aj prijem FM a aby som minimalizoval konektory. tie RJčka sa mi vcelku pačia aj ked su dosť betelne. hadam to potom vyrieši že si vyrobenú krabičku schovam niekde do kapsičky. s nakupovanim vydim problem len v logistike kedze vsetci to chceme v iny termin.