Spolu s Jožom-ZM, Mišom a Škuťákom sme sa dnes rozhodli pre Baske. Najskôr to vyzeralo sľubne, ale to len dokým sme nevystúpili z auta. Na vrchole bola riadna zima, ale to nás neodradilo.
Po štarte som sa postupne zdvihol a čakal, kým sa ostatní pridajú. Jožo odštartoval ako druhý a bojoval podo mnou. Keď už videl, že to nemá cenu, odletel smerom na Dubinku. Po ňom odštartoval Mišo ale Baske mu akosi nechutilo a tiež si to zamieril na Dubinku. Ako posledný odletel Škuťák rovným letom hádajte kde...
...na Dubinku. (Ako keby tam dávali chlieb zadarmo)
A tak som zostal sám v tej kose a zohrieval som sa pohľadom na táborák turistov pri chate na Baskom.
Končeky prstov som si už necítil a v diaľke som zazrel Škuťáka, ktorý ešte stále letel. Vytiahol som VG a smeroval za ním.
Na Dubinke sa iba sem tam pohli listy. Občas zapípal nejaký polmetrík, no bral som naozaj všetko.
Chalani už boli na zemi a keď som stratil nádej, sadol som pri ceste.
Inak 55min. a chalani po 20 min., takže spokojnosť.
http://picasaweb.google.sk/Rogaloman/Baske23102010#" onclick="window.open(this.href);return false;
23.10.2010 Baske
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 23.10.2010 Baske
Ako to tam je fajnovo vyrubane... Musite nam poslat tych lesnikov na kohut.. by sa nam tiez zislo.
-
- Dátum registrácie: Št Júl 03, 2008 12:25 am
- Kontaktovať užívateľa:
Braňo Braňo......
Bol to nádherní deň,chladný no túžba letieť hriala viac
Je pravda že som letel hádajte kam ? som človek robím chyby, za chyby sa platí
Braňo píš celú pravdu pak to hrozne zle vyzerá. Ved nieje hanba keď si človek chybu prizná
Dik za pochopenie
Bol to nádherní deň,chladný no túžba letieť hriala viac
Je pravda že som letel hádajte kam ? som človek robím chyby, za chyby sa platí
Braňo píš celú pravdu pak to hrozne zle vyzerá. Ved nieje hanba keď si človek chybu prizná
Dik za pochopenie
Otázne je, čo je to tá tvoja ,,celá pravda". Niečo mi asi uniklo...
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
No, Peťo, vyzerá to že Braňo vám dal na frak.
Ako hovoril ten primár vo filme "Jáchyme, hoď ho do stroje":
"K tomu to politováníhodnému omylu dochází v našem ústavu maximálne jednou z patnáct let."
Nič si z toho nerob, aj tu v Košiciach sa niektorí žiaci nevedia spratať do kože, a prelietavajú inštruktorov, že Ivan.
Ako hovoril ten primár vo filme "Jáchyme, hoď ho do stroje":
"K tomu to politováníhodnému omylu dochází v našem ústavu maximálne jednou z patnáct let."
Nič si z toho nerob, aj tu v Košiciach sa niektorí žiaci nevedia spratať do kože, a prelietavajú inštruktorov, že Ivan.
-
- Dátum registrácie: Št Júl 03, 2008 12:25 am
- Kontaktovať užívateľa:
Musím priznať, Braňo si dobrí
A ta pravda je taká: Po štarte mierna do pravá smer dubina sak čo hádam to bude aj tam.
Bohužiaľ bola to chyba, mal som točiť ľavú na hlavní hrebeň.
A to je ta pravda.Že som si priznal chybu
A ta pravda je taká: Po štarte mierna do pravá smer dubina sak čo hádam to bude aj tam.
Bohužiaľ bola to chyba, mal som točiť ľavú na hlavní hrebeň.
A to je ta pravda.Že som si priznal chybu
Už som sa zľakol, že som niekomu ukrivdil. Tak si len prajem, aby k podobným ,,omylom" prišli aj ostatní piloti, nech si každý vychutná svojich päť minút slávy