16.-17.7.2011 Jaseno-Nededza-Stranik
16.-17.7.2011 Jaseno-Nededza-Stranik
http://www.rogalo.dot.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 16.-17.7.2011 Jaseno-Nededza-Stranik
len doplnim....
Chalani urobili za tento vikend velke pokroky. Na malom kopci nalietali dost letov aj ked smer a sila vetra nam uplne nepriali. A na Straniku sa vsetkym podarilo zachytit. V tom horucom pekle klobuk dole! Ja som bol rad ze som
Target od Aerosu je genialne kridlo ako nahrada Atlasa alebo na rekreacne lietanie. Za posledny rok a pol som zalietaval asi 10 kridel a konkurovat mu moze asi len Perfex. Pri rozumnom vykone a minimalke je velmi poslusny a super v kruzeni. Skoda ze som musel po hodke dolu....
Chalani urobili za tento vikend velke pokroky. Na malom kopci nalietali dost letov aj ked smer a sila vetra nam uplne nepriali. A na Straniku sa vsetkym podarilo zachytit. V tom horucom pekle klobuk dole! Ja som bol rad ze som
Target od Aerosu je genialne kridlo ako nahrada Atlasa alebo na rekreacne lietanie. Za posledny rok a pol som zalietaval asi 10 kridel a konkurovat mu moze asi len Perfex. Pri rozumnom vykone a minimalke je velmi poslusny a super v kruzeni. Skoda ze som musel po hodke dolu....
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja uz len dodam, ze aj napriek tomu, ze sa chlapcom podarilo otocit vranu hore znacky a ja som prve pristatie na atlase zapichol kylom vpred sa vsetkym urcite velmi pacilo. Erik a milan predviedli fakt pekne lety a juraj dal konecne na nase rady. Treba im len popracovat na zvyseni rychlosti pocas letu a bude to na jednotku. Co sa tykamna, tak moje extremne obavy z atlasa som prekonal a uz mozem urcite povedat, ze let na nom je v porovnani 100 k jednej s letomna vrane (samozrejme sa mi let na atlase paci ovela viac)
Letu zdar.
Letu zdar.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dušan, dobre sa číta čo píšeš.
Jano, ten Target je nový, alebo z druhej ruky? Dúfam, že sa na tie Martinky dostaneme aspoň tento týždeň, inak to nevydržím a budem musieť ísť na Straník. Zatiaľ nemôžem, lebo mám rozrobené nejaké pracovné veci a v medzičase chodím s deckami na bicykel po okolí.
Jano, ten Target je nový, alebo z druhej ruky? Dúfam, že sa na tie Martinky dostaneme aspoň tento týždeň, inak to nevydržím a budem musieť ísť na Straník. Zatiaľ nemôžem, lebo mám rozrobené nejaké pracovné veci a v medzičase chodím s deckami na bicykel po okolí.
Je z druhej ruky ale s velmi malym naletom.
A dokedy si? Ak bude pocko na stranik idem... teda podla toho ako v praci.
A dokedy si? Ak bude pocko na stranik idem... teda podla toho ako v praci.
-
- Dátum registrácie: Št Okt 02, 2008 7:46 am
- Kontaktovať užívateľa:
No naozaj aj mene vzrástla chuť ešte viac ísť lietať a prídám sa ak to bude dobré hoc aj cez týždeň, lebo som si poobzeral konečne Straík lepšie aj z vrchu ako len z boku a zo spodu. Ja som potom odletel nad chatičky, bo som si myslel že potrenujem točenie nejakéj bublinky ako len svah. No, ale keď tá rýchlosť je taká fascinujúca tak som sa popreháňal ešte na rýchlosti ponad poslednú muldu a bol som prekvapený ako to pokosené pole dýchalo a mňa držalo oproti iným letom. Fantastický ďeň ktorého som sa skoro nezúčastnil (pre bolesť zubov - však som na to aj zabudol, no nie na dlho ) .
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
To záleží od mojej najmenšej. Zatiaľ to bez mamky zvláda veľmi dobre, tak tu zostaneme asi ďalší týždeň.belani napísal:A dokedy si?