27.03.2011 Budimír
-
- Dátum registrácie: Po Feb 28, 2011 1:12 pm
27.03.2011 Budimír
Hi všetkým, ktorí boli 27.3.2011 nad Budimírom a pózovali. Posielam fotovýber a ďakujem Máriánovi za echo. (Marián, nabudúce vybav ten vietor teplejší smer bol dobrý , ešte raz vďaka.)
https://picasaweb.google.com/1070220440 ... 83/Budimir#" onclick="window.open(this.href);return false;
https://picasaweb.google.com/1070220440 ... 83/Budimir#" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vycvik ziakov v KE
Dakujeme za peknu fotodokumentaciu
-
Rado sa stalo a budem rada ak dáte ešte echo (ale poprosíme teplejšie počasie, a trošku zelenšiu trávičku a nejaké to lístie na stromoch...nech nie sú také "vygrcané" farby...vopred Vám ďakujem.). Ešte zavesím fotky od kámoša čo tam pobehoval so mnou a myslím, že tam sa je viac na čo tešiť
Veľa zdaru
Veľa zdaru
Naposledy upravil/-a ema kowalski v Po Mar 28, 2011 1:08 pm, upravené celkom 1 krát.
Ďakujem a bola to prosba ....
Naposledy upravil/-a raf3 v Po Mar 28, 2011 11:10 am, upravené celkom 2 krát.
Re: 27.03.2011 Budimír
Rado, na tvoj prikaz vykonane.
Ja by som chcel podakovat vsetkym zucastnenim ze mi umoznili si potrenovat starty a pristatia. Vecer som sa nevladal ani pohnut
Noro je to čudné, ja som včera na kopci len postával ...... a doma ma zložil jediný pohár vína .....
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Ja chcem ties podakovat vsetkym, co mi pomohli. Vecer som sa aj ja citil dost divne, ale dnes je to uz ok. Velka vdaka za pomoc!
Aby som doplnil rada, tak pekne jarne pocasie so severnym sice silnejsim, ale dobrym vetrikom. V okoli vsade svahovalo vtactvo.
Podla toho co si pamatam si bobo a spol dali po 10 startov vo visacke, peto E. nejakych 8 v svojom postroji, noro tiez podobne a ja vdaka obrovskej ochote ostatnych 15 startov(vacsina v lezacke). Obdivujem juraja a mariana, ze sa stihali venovat tolkym ludom naraz ....Letu zdar!
Aby som doplnil rada, tak pekne jarne pocasie so severnym sice silnejsim, ale dobrym vetrikom. V okoli vsade svahovalo vtactvo.
Podla toho co si pamatam si bobo a spol dali po 10 startov vo visacke, peto E. nejakych 8 v svojom postroji, noro tiez podobne a ja vdaka obrovskej ochote ostatnych 15 startov(vacsina v lezacke). Obdivujem juraja a mariana, ze sa stihali venovat tolkym ludom naraz ....Letu zdar!
Naposledy upravil/-a Chefo v Po Mar 28, 2011 4:02 pm, upravené celkom 4 krát.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Rado keby bolo menej ludi tak ta donutim rozlozit rogalo a mozno by som ta prinutil aj startnut . fotit ani tocit som nestihal, mam len nejake 2, 3 videa. Chefo nakoniec velmi pekne lety. Ako sa darilo na pravej strane Jurovy to nefiem.
Aaaa skusim vytiahnut od emy fotky v plnej kvalite a donesiem do klubu.
Aaaa skusim vytiahnut od emy fotky v plnej kvalite a donesiem do klubu.
Včerajší deň považujem za Vydarený!!!!
Áut a ľudí ako na majstrovstvách Košíc ....
Neviem, ako by to dopadlo keby som si "obul" Atlasa .... po pristáti by ma iste boleli oči!
Juraj otestoval Vranu a nízkym letom (jeho obľúbeným ...) zletel v podrepe na pristávačku.
Peťo E predviedol malé ale vydarené akrobatické číslo a potom sa všetko rozbehlo ako keby výcvik organizoval Zväzarm.
Starší pomáhali mladším a naopak ....
Majo školil Chefa a Peťa E, ja som držal predné lanká.
Noro sa chystal na pár štartov na ZK-1B.
Juraj školil .... no fakt dosť žiakov!!!
Ak by som sa nebál, poviem, že ich bolo ako hadov ....
Keďže mi bola zima tak som sem, tam vyniesol nejaké krídlo na kopec, hovorím Vám vydarený deň .....
Šak nech napíšu aj ostatní .....
Áut a ľudí ako na majstrovstvách Košíc ....
Neviem, ako by to dopadlo keby som si "obul" Atlasa .... po pristáti by ma iste boleli oči!
Juraj otestoval Vranu a nízkym letom (jeho obľúbeným ...) zletel v podrepe na pristávačku.
Peťo E predviedol malé ale vydarené akrobatické číslo a potom sa všetko rozbehlo ako keby výcvik organizoval Zväzarm.
Starší pomáhali mladším a naopak ....
Majo školil Chefa a Peťa E, ja som držal predné lanká.
Noro sa chystal na pár štartov na ZK-1B.
Juraj školil .... no fakt dosť žiakov!!!
Ak by som sa nebál, poviem, že ich bolo ako hadov ....
Keďže mi bola zima tak som sem, tam vyniesol nejaké krídlo na kopec, hovorím Vám vydarený deň .....
Šak nech napíšu aj ostatní .....
Naposledy upravil/-a raf3 v Po Mar 28, 2011 8:24 pm, upravené celkom 1 krát.
-
..ako som sľúbila posielam ďalšie foto....
(Marián-v plnej kvalite odovzdám kedykoľvek)
http://fezoj02.rajce.idnes.cz/27.03.2011_Budimir/" onclick="window.open(this.href);return false;
(Marián-v plnej kvalite odovzdám kedykoľvek)
http://fezoj02.rajce.idnes.cz/27.03.2011_Budimir/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Krásne fotky. Ten kontrast modrej nemá chybu. Inak marian tie videa hodis niekde na web, ci to donesies na klub?
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
zipnem, upnem. Este musim aj tie bobove z minula.. myslim na to
http://fezoj02.rajce.idnes.cz/27.03.201 ... GP3023.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Z akého materiálu máte spiri, keď sú také ohybné?
Z akého materiálu máte spiri, keď sú také ohybné?
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Tak to je velmi prisne strazene tajomstvo