Košice 15.01.2012
Košice 15.01.2012
Vycvik neznamena vzdy len pobehovanie s klzakom po roznych briezkoch ale aj tazke studium teoretickych predmetov. Ja som si zobral na starost predpisy, moja manzelka zdravovedu, Gaspi aerodynamiku a mechaniku letu a Laco stihol uz len balenie padakov. Miestnost zabezpecil Bobo a dataprojektor "odpadlik od viery" Rado.Takto to vyzeralo cez vikend v KE. Bud nas je vela, alebo sme mali k dispozicii male priestory. Posudte sami:
- Prílohy
Naposledy upravil/-a juraj v Po Jan 16, 2012 11:05 am, upravené celkom 2 krát.
Re: Košice 15.01.2012
...mate male priestory Juraj. A nech Vas je este viac
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Fajna akcia.
Gaspimu velke vdaka za dalsiu z vybornej serie prednasok, to si nikdy nenecham ujst, a stale povie nieco viac , Dakujeeeem
Livia zase dala fundovanu prednasku zo zdravovedy, ked clovek vidi vsetky tie rengeny polamanych tvarovych kosti, ma chut to zavesit na klinec .
Co dodat.. parada.
Gaspimu velke vdaka za dalsiu z vybornej serie prednasok, to si nikdy nenecham ujst, a stale povie nieco viac , Dakujeeeem
Livia zase dala fundovanu prednasku zo zdravovedy, ked clovek vidi vsetky tie rengeny polamanych tvarovych kosti, ma chut to zavesit na klinec .
Co dodat.. parada.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Tá moja prednáška sa dala zvládnuť približne za 2h:15' (tak som to mal naplánované), preto sa Lacovi ospravedlňujem. Nadčas bol spôsobený diskusiou - ono sa to nezdá, ale musel som stihnúť nejakých 70 podtém, takže zdržanie pri každej téme raz-dva natiahne čas o hodiny. A k tomu ešte treba pripočítať, že som musel začať o hodinu neskôr. Zdá sa, že aj takéto prednášky "z rýchlika" potrebujú aspoň 2 dni času. Jeden deň je málo.
Peťo, aj ten, na ktorého sochu v Riu sa podobáš musel predášať 3 roky, kým aspoň ako-tak vyčerpal tému...
Laco, to je RIO?
Nepamätám detaily, ale môže to byť štart, vodorovný let, alebo zrovnanie "horizontu" pred pristátím!
Poďakovanie patrí všetkým čo patricipovali na príprave tohoto dňa! Vďaka.
Gašpi bol nevyčerpateľný!!!!
Díky Peťo, škoda, že som sa občas nepozrel za seba na kurzistov .....
P.S.: Keď budeš opäť niekde vystupovať, rád prídem .....
Nepamätám detaily, ale môže to byť štart, vodorovný let, alebo zrovnanie "horizontu" pred pristátím!
Poďakovanie patrí všetkým čo patricipovali na príprave tohoto dňa! Vďaka.
Gašpi bol nevyčerpateľný!!!!
Díky Peťo, škoda, že som sa občas nepozrel za seba na kurzistov .....
P.S.: Keď budeš opäť niekde vystupovať, rád prídem .....
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Laco ta foto nema chybu .
Ma napadlo ci by sme nepostavili jedneho takeho Gaspiho aj na starte, na Haji.