29.8.2012 Háj
29.8.2012 Háj
Tak ked nikto tak aspon ja Bolo to vhodne, bolo to dobre, bolo to nove a tu je par foto
- Prílohy
atlasar <= vranar
Re: 29.8.2012 Háj
moj start nemal kto nafotit, tak snad aspon to vijejo sa podarilo....
tieto fotky su len 20% skutocnej velkosti. ak by niekto chcel tak som po dohodnuti na icq: 359656073 alebo skyp: lacik00
ostatne info o lietani poda niekto skusenejsi, napr kouč
atlasar <= vranar
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Pekne chlapci. Uz sa na vas tesim. Vidim, ze ste urobili pokroky a ivan dodrzal to co slubil na KH.
Ha hááá.
Ivan, daj nejakú súvislu vetu (kôli Janovi ) o svojom novom lietajúcom aparáte.
Ivan, daj nejakú súvislu vetu (kôli Janovi ) o svojom novom lietajúcom aparáte.
Vo vzduchu som bol cca 30 min. Startovalo sa mi dobre. Pristavalo tiez, rozpocet nebol najhorsi. (myslim ze niekto z toho robil aj video) Oproti vsetkemu ostatnemu na com som letel toto kridlo skutocne klze . Ked som bol v priestore skusal som rozsah rychlosti. Mam trochu pocit, ze to bolo lenive na uvedenie do zakruty. Ked to tam uz bolo tak to kruzenie bola pohodicka.
Obcas mi hrazda skrtla o zobak integrali takze uvaz dam najblizsie trochu vyssie. A tiez som mal pocit ze na plne vystretych rukach som este stale nebol na minimalke a padovke. Tak mozno posunie tazisko dopredu.( ked pridem na to ako.)
S napinakom som sa nehral.
Suma sumarum, letelo sa mi dobre kridlo ma nicim zvlast neocakavanym nezaskocilo.
Obcas mi hrazda skrtla o zobak integrali takze uvaz dam najblizsie trochu vyssie. A tiez som mal pocit ze na plne vystretych rukach som este stale nebol na minimalke a padovke. Tak mozno posunie tazisko dopredu.( ked pridem na to ako.)
S napinakom som sa nehral.
Suma sumarum, letelo sa mi dobre kridlo ma nicim zvlast neocakavanym nezaskocilo.
Laminar 13 R ...
Ivan, pozor na to posuvanie taziska, ak si na vystretych rukach este nemal minimalku, tak ho musis posunut dozadu, nie dopredu.