Jesenne polietanie - pozdravenie nebostikov , zaver v Harley steak house.
foto http://leteckaposta.cz/862411644
Kapuš 1.11.2013
Re: Kapuš 1.11.2013
Veľmi pekný deň.
To jesenné lietanie má niečo do seba. Asi preto, že človek už nemá veľké očakávania a keď sa zadarí je to veľmi príjemné prekvapenie.
Včera bol jeden z tých dní.
Moj nálet utešene rastie.
To jesenné lietanie má niečo do seba. Asi preto, že človek už nemá veľké očakávania a keď sa zadarí je to veľmi príjemné prekvapenie.
Včera bol jeden z tých dní.
Laminar 13 R ...
Tiez som bol spokojny.
Musel som sice po hodine pristat kvoli bolesti ruky, ktora ma boli este od nedelneho padu na biku.
Musel som sice po hodine pristat kvoli bolesti ruky, ktora ma boli este od nedelneho padu na biku.
... a to je to, čo mi tu na tejto stránke chýba - prehľad, či priebežný stav letových hodín pilotov.Ivan napísal:...
Tak to teda vyklop - koľko tých hodín si tento rok nalietal?
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Edmond, navrhujem, aby si isiel prikladom. Kolko mas teda nalietane Ty?
To Noro a spol.: Blahozelam k peknemu jesennemu polietaniu. Mal som na starosti deti a nemohol som sa utrhnut na taky dlhy cas. S Janom sme dali na bikoch Kojsovku. Ani tam velmi nefukalo a bolo cely cas zamracene, takze ked som na Vas myslel, v duchu som sa utesoval, ze som o vela neprisiel
To Noro a spol.: Blahozelam k peknemu jesennemu polietaniu. Mal som na starosti deti a nemohol som sa utrhnut na taky dlhy cas. S Janom sme dali na bikoch Kojsovku. Ani tam velmi nefukalo a bolo cely cas zamracene, takze ked som na Vas myslel, v duchu som sa utesoval, ze som o vela neprisiel
Pekný deň (to bol). Počasie so slnkom a kolektív super, polietanie zvláštne, asi vln(k)a to bola. Neviem síce odkiaľ, ani ako a prečo, ale dve hodinky do 1100mnm na takýto dátum potešia.
Juraj, ja som to nemyslel tak, ako si to pochopil Ty.juraj napísal:Edmond, navrhujem, aby si isiel prikladom. Kolko mas teda nalietane Ty?
...
Nemám problém zverejniť (aj prehľadne) svoj skromný "nálet", len neviem kde a ako.
Možno by taký prehľad mal svoj pozitívny zmysel.
Na to, že som po 18.11.2012 na Dubine zo zdrav. dôvodov pokračoval v lietaní až 24.7.2013 v Medune, nie je to u mňa až také zlé. Dokonca - otec tento rok nalietal viac ako jeho syn! Je mi ľúto (!), že som nestihol nalietať viac, ale celkovo som so sebou spokojný.
Včera s Jarom M. Slubica a verím, že spolu ešte urobíme aj záverečnú Dubinu.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
-
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
Pozri na http://www.xcontest.org/world/en/ranking-hg-national:SK" onclick="window.open(this.href);return false;Edmond PP napísal:Juraj, ja som to nemyslel tak, ako si to pochopil Ty.juraj napísal:Edmond, navrhujem, aby si isiel prikladom. Kolko mas teda nalietane Ty?
...
Nemám problém zverejniť (aj prehľadne) svoj skromný "nálet", len neviem kde a ako.
Možno by taký prehľad mal svoj pozitívny zmysel.
Na to, že som po 18.11.2012 na Dubine zo zdrav. dôvodov pokračoval v lietaní až 24.7.2013 v Medune, nie je to u mňa až také zlé. Dokonca - otec tento rok nalietal viac ako jeho syn! Je mi ľúto (!), že som nestihol nalietať viac, ale celkovo som so sebou spokojný.
Včera s Jarom M. Slubica a verím, že spolu ešte urobíme aj záverečnú Dubinu.