4.2.2014 Haj
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
4.2.2014 Haj
04.02.2014_Haj.zip [263 MB]
Bolo ako bolo.. nemal som ist.. kolega na nakoniec vyhodil z roboty o 9:30 (siel lietat niekde s PG) .. tak ma laco prichylil.. zaco mu dakujem.
Inac - vid foto.. naaaadherrnyyy den
Bolo ako bolo.. nemal som ist.. kolega na nakoniec vyhodil z roboty o 9:30 (siel lietat niekde s PG) .. tak ma laco prichylil.. zaco mu dakujem.
Inac - vid foto.. naaaadherrnyyy den
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Re: 4.2.2014 Haj
Na štart pešo cca 1 hod, Rado, Ivan, Chefo, Laco a ja. Marián doprovod. Škoda že som odľahčil 40kg záťaž o 0,3kg a prístroje som nechal v aute. Tracklog na Xcontest z mobilu
Len doplním .... Nádherný deň, skutočne ! ... išiel som ako prvý, bol som sondážny let ...
Ostatní sa držali statočne ja len cca 7 minút .... ale dole som bol prvý! a ... 2,07 boda no neoplatilo sa ???
Veľká vďaka patrí kultúrnemu referentovi! Ďakujem chalani za super deň.
Videá s pristávačky: http://leteckaposta.cz/440658998
Foto ... http://www.rnt.sk/delta/20140204.rar
Ostatní sa držali statočne ja len cca 7 minút .... ale dole som bol prvý! a ... 2,07 boda no neoplatilo sa ???
Veľká vďaka patrí kultúrnemu referentovi! Ďakujem chalani za super deň.
Videá s pristávačky: http://leteckaposta.cz/440658998
Foto ... http://www.rnt.sk/delta/20140204.rar
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Skvele pocasie a este lepsi ludia . Myslel som, ze to bude fakt problem vyslapat, ale nakoniec sa z toho vyklula celkom pekna tura plna srandy . Podla udajov z fotieknam to trvalo presne 59 minut , ale osobne som to vnimal, ako keby to bola mozno polovica z toho. Zaujimave, ze na vrch sme dorazili takmer pokope ako jedna skupina . Najviac ma pobavila lacova hlaska po prichode, ked zbadal krkavce v stupaku: heš, heš, nedá sa lietať . Rado s PG skocil prvy. On si to zmyslel letiet rovno niekde prec, a dvaja pg chvilku drzali kvazisvah pred startom a aj jeho vysku. Potom skocil iva, no nic vyrazne nechytil. Robo sa celkom drzal po starte na jeho urovni, a vraj aj skusal tocit stupacik bez varia. Ja som skocil v dost velkom strese zo zlteho atlasa, ale nesklamal ma. Skoda len toho opadania. Zaujimave je, ze nech som poustil hrazu, alebo pritiahol po brucho, stale to opadalo tak isto: 2-2.5 m/s. Krute, ale to vario som este celu cestu hucat nepocul . Po mne skocil laco, ktory co to posvahoval, potocil a potom isiel pristat. Pristatia vsetci ukazkove, akurat ja s radom sme netusim z akych dovodov sadali po vetre. Ale vsetko ok. Velka vdaka patri majovi, ktory to tam vsetko riadil a pomohol nam s nesenim prislusenstva, vody a oblecenia, samozrejme pomahal so startami, siel po auto, hotovy andel . Zaver sme zapichli v orgovane. Pravdupovediac lepsiu pizzu som v zivote nejedol. Mnam. Strasne krasne pocko, laco si to vytipoval na jednotku .
To podstatné bolo povedané, "tam hore" to vyšlo nejak tak, že lepšie sa asi ani nedalo...
Jednoznačný víťaz je aj tak Robo, lebo všetci ostaní sme si na kopec vyniesli nejaké zariadenia, pomocou ktorých sme sa dopravili na pristávačku (viac či menej bezpečne - pri pohľade na Chefa a jeho "stroj" ) Robo si ale vyniesol normálne rogalo s postrojom.
No ešte na svoju obranu uvediem, ja som zoral funfexa, s ktorým viem pristávať a prípadne vyhrať presnosť. (Ešte si musím nájsť také rogalo, s ktorým budem vedieť aj lietať )
Jednoznačný víťaz je aj tak Robo, lebo všetci ostaní sme si na kopec vyniesli nejaké zariadenia, pomocou ktorých sme sa dopravili na pristávačku (viac či menej bezpečne - pri pohľade na Chefa a jeho "stroj" ) Robo si ale vyniesol normálne rogalo s postrojom.
No ešte na svoju obranu uvediem, ja som zoral funfexa, s ktorým viem pristávať a prípadne vyhrať presnosť. (Ešte si musím nájsť také rogalo, s ktorým budem vedieť aj lietať )
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Nuz bolo to cele jedno velke repete po dvoch rokoch, kedy som odtial oprvykrat letel s atlasoidnym kridlom. Pekne zavany chodili, tak to zabralo same . Roba samozrejme obdivujem v prvej polnej slapatRebro napísal:Chefo: Ake to bolo na rampe?
Laco tvoje "NEZASTAVUJ" pri mojom štarte nemalo chybu!!!
To Chefo: a prečo by sme nemohli pristávať inak ako ostatní .... a čo, my sme horší ???
To Chefo: a prečo by sme nemohli pristávať inak ako ostatní .... a čo, my sme horší ???
Ja by som si musel uviazat na začiatok krídla kus slaniny aby som to vyšlapal
Wills Wing T2C 144