Z Maríanom sme vymysleli diabolský plán na toto horúce počko a ušli sme zo slovenska k susedom na lietačky. Do ciela sme dorazili zdravý a unavený o druhej ráno. Vyspali sme sa spolu (: v aute iba ((: Ráno sme sa uložili v kempe a o desiatej šup ho na Emberger Alm. Taký kopček ... Na štart som sa postavil ako prvý s bobkamy v gatách. Niečo nové a furt sa trasem. Odštartoval som.....štart super ako z učebnice samozrejme kamera zostala vypnutá. Po mne odpálil marián a k jeho letu netreba nič hovorit stači pozrieť treklog a ten povie všetko. Moj treklog nepozerajte..... (: P. S Marián vo vzduch pochopil prečo si zapadnáry dávaju každé dva roky prezerat krídla. Asi tam bola junácka mocovačka...
Marián http://www.xcontest.org/world/cs/prelet ... 2014/11:05" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja http://www.xcontest.org/world/cs/prelet ... 2014/10:55" onclick="window.open(this.href);return false;
7.6.2014 Greifenburg
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 7.6.2014 Greifenburg
Toto bol od Vás čin roka. Mali sme ísť všetci.
Niečo podobné sme spáchali minulé leto ja a Jaro M., keď sme sa v podvečer rozhodli ísť niekam von a po polnoci sme vyrážali na cestu (viewtopic.php?f=74&t=1767" onclick="window.open(this.href);return false;). Rýchle rozhodnutia majú svoje čaro a zvyčajne prinášajú svoje ovocie.
V súvislosti s vašou cestou ma zaujíma, či vám v Rakúsku miestni nekontrolovali doklady. Mám dojem, že niekedy minulý rok som niekde čítal, že na tamojšie lietanie musia mať hosťujúci piloti osobitné povolenie od rakúskeho združenia PG a ZL. Ak tam na vás nikto "nenabehol", tak to asi neplatí.
Viete o vašej skúsenosti niečo napísať? V Taliansku po nás neštekol ani pes!
Tam pravdepodobne na "starých šunkách", na akých sa poväčšine lieta u nás, už lieta asi málokto alebo nikto!
Viete pre poučenie ostatných bližšie popísať Mariánov technický problém (foto v príspevku)?
V súvislosti s vašou cestou ma zaujíma, či vám v Rakúsku miestni nekontrolovali doklady. Mám dojem, že niekedy minulý rok som niekde čítal, že na tamojšie lietanie musia mať hosťujúci piloti osobitné povolenie od rakúskeho združenia PG a ZL. Ak tam na vás nikto "nenabehol", tak to asi neplatí.
Tam pravdepodobne na "starých šunkách", na akých sa poväčšine lieta u nás, už lieta asi málokto alebo nikto!
Viete pre poučenie ostatných bližšie popísať Mariánov technický problém (foto v príspevku)?
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
No veru mali ... ale ešte nie je neskoro (:jaro napísal:Toto bol od Vás čin roka. Mali sme ísť všetci.
P.s Emil Dvorožnák tu má plachtu na Litespeed S4 za 200 eur ... ak by si mal záujem. Vyzerá celkom slušne.
Wills Wing T2C 144
Nikto tu zatial nerobil problémy ohladne papierov a technického stavu.... Problém na fotke je moja zabudliva hlava tak sme museli inprovizovat a namiesto zabudnutej spony zaistit hrazdu šrobom a páskou (((: Letelo to čuduj sa svete ((((:Edmond PP napísal:Niečo podobné sme spáchali minulé leto ja a Jaro M., keď sme sa v podvečer rozhodli ísť niekam von a po polnoci sme vyrážali na cestu (viewtopic.php?f=74&t=1767" onclick="window.open(this.href);return false;). Rýchle rozhodnutia majú svoje čaro a zvyčajne prinášajú svoje ovocie.
Wills Wing T2C 144
Parada chlapi! Gratulujem a zavidim!