Noro a ja, ako dve holubicky zlietli z Kohuta. nenastupali sme, ako ostatne ani vacsina pritomnych PG (do nasho odchodu). Inak pekne bolo, fukalo na komoru ale neskorsie uz viac z vychodu. Na pristavni obligatna turbulencia. Stano, nemas co lutovat.
Mozno dodam video.
Kohut, 09.03.2014
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kohut, 09.03.2014
Ten Kohut to je teda čarodejník. Už neviem kedy tam isť. Včera zľava, dnes sprava ...
Ja kýcham funím a kašlem. Je mi nanič.
Ja kýcham funím a kašlem. Je mi nanič.
To, keď si prečíta Jaro zo SNV, tak ho na Kohút tak skoro asi nikto nedostane.
Bol som tam s ním v jeseni a podľa predpovede malo fúkať na komoru, a nefúkalo skoro nič a ešte aj zboku!
Odišli sme znechutení...
Ale nie je to prvý, a ani posledný kopec, na ktorý sa človek s nádejou na pekný letový deň štverá zbytočne!
Chyba určite nie je v kopci - treba len byť v správnom čase na správnom kopci!
Bol som tam s ním v jeseni a podľa predpovede malo fúkať na komoru, a nefúkalo skoro nič a ešte aj zboku!
Odišli sme znechutení...
Ale nie je to prvý, a ani posledný kopec, na ktorý sa človek s nádejou na pekný letový deň štverá zbytočne!
Chyba určite nie je v kopci - treba len byť v správnom čase na správnom kopci!
Naposledy upravil/-a Edmond PP v Ne Mar 09, 2014 11:02 pm, upravené celkom 1 krát.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes to nejak bolo do prieku ako vidim aj na vychode . My sme boli s bohusom na plesiach. Padackari skakali a vozili sa az do vecera, my sme rozbalili, obliekli sa a tie spiny hore hned doprieku otocili vietor o 180 stupnov. Akle inak nadherny slnecny den bol