Znova mi ta predpoved na Oresany nedala spavat. Vsetky ukazovatele v tych istych hodnotach ako naposledy.
Objednavam si sluzby serpu IvanaS uz vo stvrtok a v sobotu vecer si vsetko potvrdzujeme.
Magdus poslusne vezie na svojom chrbtiku uz celkom neposednu Conchittu. Nieco pred obedom sme pod kopcom, auto nechavame pri ceste v takom miniparkovisku aby sme nezavadzali a vosli sa tam dalsie tri auta.
Kridlo na plecia, postroj na chrbat a pod ho! Mno tak asi 100m a zaciname hladat spravnu konfiguraciu na vyvoz. Za tie rozne polohy a pokusy ako si to ulahcit by sa nehanbil ani autor kamasutry. Hore to zas bola fajna sexualna hra(chcel som pouzit jedno slovo co vie vyjadrit vsetko a zacina na J ale rozmyslel som si to).
Hore poslednych vyskovych 20m zacala hmla localis a smutny padackari postavali na starte. Trosku sa to otvorilo tak dvaja do toho skocili a pak sa to zas zatvorilo. Zacal som pomaly teda stavat kridlo a stihlo sa to celkom fajne rozfukat. Nastavil som sa na start, fukalo celkom svizne, tych 5m/s odhadujem podla rychlosti letiaceho sopla a uz bezim svoj beh o zivot. Trosku rozkyvany start, to musim uznat ale potom uz to bola lahoda. Hore to vynieslo tych 120m nad start a drzalo a drzalo aj pred kopcom a keby som nemusel ist do prace tak ma to drzi az hadam do stvrtka(nieco ako bolesti chrbta). Padackari prehltli slinu ze nestartli skorej ze je to na nich silne a ostalo im len pekne mi mavat zakazdym, ked som sa vratil nad startovacku
Ked uz som videl ako sa Magda presuva na pristavacku, som sa vybral tam i ja. Celkom fajne to drzalo i hodne pred kopcom a do toho sa pridali volake termicke kopance z vinohradou, ktore som prelietaval.
Takze vytraseny pristavam na vedlajsom poli a nie na luke ako som povodne zamyslal, ale tak "safety first". Ej ale bolo tam blatiska.
Prijemne unaveny s lietacim casom 1:20 mozem povazovat tento den za uspesny.
Este raz vdaka serpovi IvanoviS
Este nemila skusenostna zaver:
Agresivny poddruh Zahradkaris Agressis si nezabudol ukojit svoje chutky na Magde, ze "Tu Neparkuj" Takze nabuduce budem musiet leitat i s flitou a robit nalety proti tymto GMO modifikovanym jedincom.
Jo a xcontest mi odmieta uploadnut IGC sviniar.
9.11.2014 - Oresany
9.11.2014 - Oresany
Monotrike
Re: 9.11.2014 - Oresany
Heh, ani som nevedel ze si nieco nafotil Tesim sa.
Inac na tom poslednom tretom obrazku je konecne vidiet tu dominanciu Rogala nad Padakmi
Inac na tom poslednom tretom obrazku je konecne vidiet tu dominanciu Rogala nad Padakmi
Monotrike
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
gratulace!
MilanNR napísal:Výborne.....
Zajtra Straník
Sledujem, ze si tajne nasadeny agent od Dusana
Monotrike