Záložkovica v Banskej Bystrici
Záložkovica v Banskej Bystrici
Čaute všetci, tento víkend sme sa zúčastnili celkom prospešnej akcie pred začiatkom sezóny. Zopár postrehov a fotiek nájdete na našej stánke deltaclubba.sk.
Pozdravujem,
Maroš
Pozdravujem,
Maroš
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Záložkovica v Banskej Bystrici
Klasika ako kazdy rok - vzdy ma prekvapi na zalozaku nieco druhe . Obdivujem Vas chlapci ist cez polku republiky koli zalozkam
No pre drvivú časť našej výpravy to bola prvá takáto skúsenosť. A ako som zistil naozaj cenná. Niektorým sa podaril odhodiť záložák hodne ďaleko a niektorým pre istotu vôbec. Zúčastnený vedia o čom píšem a ostatní si domyslia. Akcia to bola zaujímavá po všetkých stránkach.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Prečo to píšete po funuse? boli by sme prišli aj od nás lebo my niektorí sa chystáme do Popradu vo februári.
Tak potom by sa oplatilo aj o tej februarovaj zalozkovici v Poprade napisat skor, nie?
Nie iba podat report ked uz prebehla...
Nie iba podat report ked uz prebehla...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Noro čakal som tuto reakciu. Vzniklo to nejako z debaty cez víkend tak daj chvilku nech to s Edmondom doriešime. Ale pripadá do úvahy 14.2. alebo 21.2.
Jaro, predpokladol som ze o tej akcii viete. Pravdupovediac netusim odkial sa ta informacia dostala k nam, ale nabuduce dame urcite vediet v predstihu.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Pekne chlapci pekne, hlavne to vyhodenie za "letu" v telocvicni si chcem skusit.
No ten PP to chcem ist tento rok tiez. Bolo by dobre to napisat cim skor aby si ludia vedeli upravit program.. lebo ked sa v stredu napise ze v sobotu to bude.. tazko potom.
No ten PP to chcem ist tento rok tiez. Bolo by dobre to napisat cim skor aby si ludia vedeli upravit program.. lebo ked sa v stredu napise ze v sobotu to bude.. tazko potom.
Milan Racer in memoriam by prišiel aj do popradu ak by mu sedel dátum........potrebujem si to vyskušat ešte dvakrát .....
Wills Wing T2C 144
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Predbežne 8. alebo 14. podľa Edmondových služieb. On napíše.
Bude aj tento rok ? Slubujem že neprežijem (nevyhodím padák)
Wills Wing T2C 144
Milanko, posledne dva roky nebola. Ale pridi na zalozkovicu do BA
Monotrike