Miesto slubovanych 4m/s a 10m/s v narazoch bol 1m/s a 4m/s v narazoch.
Sneh sa topil pred ocami a nebolo ani velke blato.
Sice padaky sa dvihli takmer vsetky a potom nas provokovali lietanim pod mrakmi,
ale nam sa dvihnut nepodarilo. Jedine miesto na pravo kde to stupalo bolo pre nas prilis uzke.
Tak aspon start a pristatie...
15.3. Lendak
Re: 15.3. Lendak
Tiež si myslím, že tá predpoveď opäť nevyšla.
Mimochodom, výhoda PG dokázať sa udržať pri slabých podmienkach ma niekedy dosť irituje...!
...ale keby fúkalo, ako predpovedali, tak vy si lietate ako králi, a PG by sedeli na štarte na zadku.
Mimochodom, výhoda PG dokázať sa udržať pri slabých podmienkach ma niekedy dosť irituje...!
...ale keby fúkalo, ako predpovedali, tak vy si lietate ako králi, a PG by sedeli na štarte na zadku.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Chlapci, na slabé podmienky treba mať Falcona, Malibu alebo RX2, aj Vy by ste boli lietali pod mrakmi
To je, Juraj, celkom zaujímavá poznámka!
Keď som bol pred pár rokmi lietať v Castellucio/Norcia v Taliansku, tak tam v podvečernej termike lietal RX2 a vyzeralo to tak, že ho budú musieť zostreliť...
Keď som bol pred pár rokmi lietať v Castellucio/Norcia v Taliansku, tak tam v podvečernej termike lietal RX2 a vyzeralo to tak, že ho budú musieť zostreliť...
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Edmond, fun factor musí byť. A ešte keď to v termike a bublinách drží krok s PG, čo viac si priať