Na mňa a moiu milú si zabudou v reporte. Dobre vieš že sa rád pretrrrrčamDušanK napísal:Ďalšie úspešné štyri výcvikové dni za sebou. Vo štvrtok sa ďalší traja nádejný rogalisti priamo z NR zoznámili s našou milou Vranou. Neviem či mi šťastie praje, ale zase chlapi šikovný sa mi dostali. Veľmi rýchlo pochopili čo bolo treba a spokojne až do večera makali. Škoda dvoch, ktorí museli odcestovať po prvom dni, ale vraj sa isto vrátia. Nový Peťo zostal a v piatok sa pridal Maťo, ktorý piloval riadenie a pristávanie s Falconom. Piatok sme využili naplno a chlapci stúpali po rebríku hore. Sobota trošku ufučaná. Tu už sa k nám pridal St. Michal a Marian, ktorí po prvý krát začali ochutnávať väčšieho ftáka pred dvomi týždňami. Napriek dlhším pauzám počas dňa sme čo to polietali. Falcon s Vranou si striedali smeny vo vzduchu, jedna radosť na to pozerať. Nedeľa asi naj super deň. Štyri metre na komoru takmer laminár. Škoda že Maťo s Peťom museli odísť. Pre zmenu ich vystriedal a doplnil Martin z NR. Takže dnes fešáci nezaháľali a krásne polietali. Štart- smer- pristátie. Trhali rekordy, len dnes každý zhruba po 25 letov. Neviem kde tú silu brali. Štyri dni sú štyri a je to poznať. Aj ja mám dosť ale teším sa z nich. Obrazový materiál priebežne.
Tur. Jaseno/Necpaly 28.-31.5.
Re: Tur. Jaseno/Necpaly 28.-31.5.
Wills Wing T2C 144
Dusan presiel na intenzivne kurzy. Verim v skore vysledky
Monotrike
A pobavme publikum...... Ked som sa pokúsil z nábežkou zabiť JežišaDušanK napísal:Tak doplním pre uspokojenie Milankovej duše. Opäť zavítal medzi nás aj ze svojú milú. Musel byť potešený keď videl ako sa rozrastá Hungary Šarkány partaj. že Miňo
Wills Wing T2C 144
Neposer si to u Jeziskovych rodicov....MilanNR napísal:A pobavme publikum...... Ked som sa pokúsil z nábežkou zabiť JežišaDušanK napísal:Tak doplním pre uspokojenie Milankovej duše. Opäť zavítal medzi nás aj ze svojú milú. Musel byť potešený keď videl ako sa rozrastá Hungary Šarkány partaj. že Miňo
Monotrike
Nadviažem na ten pokus o vraždu, Dušan dúfam že zverejníš dôkazový materiál
Atlas
štart nebol odtlačený .....štart bol v porádku len potom som tahal vranu ako moiho MILANA a to evidentne nestačilo a už to šlo tam kde šloDušanK napísal:Milanove odtlačené štarty väčšina pozná. , možno dám
Moja vina moja vina moja prevelká vina..... dal som si try krat zdravás.
Wills Wing T2C 144