Tur. Jaseno/Necpaly 06.-07.06
Re: Tur. Jaseno/Necpaly 06.-07.06
Tento vikend sme sa posunuli o kus vpred. Vdaka Dusanovej trpezlivosti a mudrostiam ktore nam odovzdava sa stale zdokonalujeme, podla mna dost velkou rychlostou. Uz sa tesim na dalsi vycvikovy den. Dusan a odporucam ti krem po opalovani, alebo smotanu
Atlas
Robili ste i slnecnikove zatisie s Dusanom? Nech mame co dat na buducorocny kalendar
Monotrike
Robili robili len skoda ze sa sem nezmestia tie fotky. Su to krasne momentky kde Dusko sedi v rybarskej stolicke pod slnecnikom, v jednej ruke vysielacka v druhej pivo a na kolenach klasifikacny harokRebro napísal:Robili ste i slnecnikove zatisie s Dusanom? Nech mame co dat na buducorocny kalendar
Do kalendara ho treba dat ako tvar mesiaca jun
Atlas
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Mino, nezabudni tu fotku poslat. To bude bomba
Dusan mas odpustene, na teba sa neda hnevat a na tu poslednu fotku co si pridal ti davam lajk The Instructor
Atlas
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Brutalne vykosena startovacka. Kto sa podujal? dusko pripominas mi nasho kluboveho dana. Ten sa tak rozlozil na rampe na haji
-
- Dátum registrácie: Ut Jún 09, 2015 8:16 pm
Tak už som tu aj ja . V prvom rade chcem poďakovať Dušanovi za perfektný výcvikový víkend a za jeho vyžínacie zručnosti, ktorými nám spríjemnil štarty. Už horšia situácia bola na pristávačke, veď nie je nič krajšie ako pristávať v kraťasoch do 1,5m vysokej trávy . Ale v našom prípade by určenie presnejšieho miesta pristátia bol asi aj problém .
Kladne hodnotím aj Duškovú žiacku knižku, vďaka ktorej si už nemusím namáhať hlavu so zapamätaním si počtu štartov. A to tento víkend ich bolo neúrekom, dokonca som v sobotu spravil aj môj osobný (kopcový) rekord až 17 štartov. Tie sa potom podpísali na mojom nedeľňajšom výkone, to som mal sily už len na 7.
No a nesmiem zabudnúť aj na prijemné posedenie pri pifku na najkrajšej terase na Turci.
Kladne hodnotím aj Duškovú žiacku knižku, vďaka ktorej si už nemusím namáhať hlavu so zapamätaním si počtu štartov. A to tento víkend ich bolo neúrekom, dokonca som v sobotu spravil aj môj osobný (kopcový) rekord až 17 štartov. Tie sa potom podpísali na mojom nedeľňajšom výkone, to som mal sily už len na 7.
No a nesmiem zabudnúť aj na prijemné posedenie pri pifku na najkrajšej terase na Turci.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Tak vo vycviku nam hovorili dlhe rukavy, dlhe nohavice a rukavice..
Ale v 30 stupnoch naaaacoooo . Clovek az casom zisti ze radsej sa potit obleceny v horucave ako otvore skrabance na laktoch a kolenach
to je vyvoj.. A aj napriek prisloviu ci porekadlu... to stale skonci na tom ze sa ucime na vlastnych chybach.
Ja som takto k kratasoch "pokosil" na finale mladu pokrivu. odvtedy pekne krasne bezecke gaťata vsade.
Ale v 30 stupnoch naaaacoooo . Clovek az casom zisti ze radsej sa potit obleceny v horucave ako otvore skrabance na laktoch a kolenach
to je vyvoj.. A aj napriek prisloviu ci porekadlu... to stale skonci na tom ze sa ucime na vlastnych chybach.
Ja som takto k kratasoch "pokosil" na finale mladu pokrivu. odvtedy pekne krasne bezecke gaťata vsade.
Ďakujem Marian.
Dušan, rukavice daj ako povinnú výbavu. Ak to náhodou nie je vo výcvikovej smernici, ...tak bude.
A oblečenie "s dlhým rukávom"... Česi na to majú krásne porekadlo: "Když je blbá hlava, trpí celé tělo".
Dušan, rukavice daj ako povinnú výbavu. Ak to náhodou nie je vo výcvikovej smernici, ...tak bude.
A oblečenie "s dlhým rukávom"... Česi na to majú krásne porekadlo: "Když je blbá hlava, trpí celé tělo".
tak PRETO!!!! .... díky Laco!