Predpoved na Stranik bola taka nemasna-neslana. A vela pilotov nechcelo ist na zletak, takze z BA som vyrazal sam a siel som po Dusana. Mino bral MartinaNR a BranaTO. Cesta cez Fackov je celkom vyzivna
Kopec nas privital krasnym slnecnym pocasim a ked sme skladali kridla tam bolo v zavetri i celkom horuco. Postupne sa pridali Ruzombercania i skupina Cechov.
MartinNR si spravil dva celkom vydarene zletaky. Hadam semnapise i svoje pocity a capne videjka
Dusan si tam mentoroval dorast a kedze uz vsetko lietalo tak som nechcel dlhsie cakat a siel do toho. Premavka trosku husta ale konecne sa mi na Straniku lietalo prijemne, a ked sa padaky vytratili a nemusel davat pozor, kde co lieta, bolo to o to krajsie.
Fungovala i termika, ale pre mna bola nejak tazsie citatelna. Ked som ju zacal tocit tak som sa ocitol v klesaku... Musim viac cvicit.
Kedze ani po hodine Dusan nestartoval, zacinal som mat pocit, ze si nieco zabudol u mna v aute a kluciky som mal pri sebe. Tak som siel na pristatie aby som mu zavolal. Mal totiz moju vysielacku aby navigoval novacikov.
Tak krasny rozpocet na pristatie som uz davno nemal Jediny problemik bol, ze sa mi zas zasekol zips a tak som musel pristat na kolecka. Ale i tak to bolo ako pan Takze idem hladat iny postroj. Ked som lietal rozopnuty, tak som cely let musel tlacit nohami do dosky a velmi prijemne to nie je.
Jo a let som uz prihlasil na ten SK Contest
http://www.xcontest.org/world/en/flight ... 2016/11:49
23.10.2016 - Stranik
23.10.2016 - Stranik
Monotrike
- Karel Haman
- Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 11:40 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 23.10.2016 - Stranik
Paráda. Nějak jsem to časově nezvládal, tak snad to příště napravím...
Karel
Re: 23.10.2016 - Stranik
Aj som sa cudoval preco si tak rychlo sadol ked bolo take super pocko a ono za to moze Dusan. Podla meteo stanice na kopci malo byt okolo 8-9 °C, ale na slnku to bolo asi lepsie. Inac na xconteste sme predbehli cez vikend japoncov!