23.01. 2016 Drsonday Haj
23.01. 2016 Drsonday Haj
Dnes pravidelný (každoročne opakujúci sa) let z Hája pri použití chrbtošlapového vývozu. Nu začem bukvy, pozrite foto a video:
Cesta hore: https://youtu.be/GOdE8nBHWXk" onclick="window.open(this.href);return false;
Foto: https://goo.gl/photos/8Ew7HokB7968tCGj7" onclick="window.open(this.href);return false;
Branov prvý zlet z Hája : https://youtu.be/NeNbAfXqWoM" onclick="window.open(this.href);return false;
Cesta hore: https://youtu.be/GOdE8nBHWXk" onclick="window.open(this.href);return false;
Foto: https://goo.gl/photos/8Ew7HokB7968tCGj7" onclick="window.open(this.href);return false;
Branov prvý zlet z Hája : https://youtu.be/NeNbAfXqWoM" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 23.01. 2016 Drsonday Haj
Źena pozrela a ... hovorí " Kto je tento drsoň?" Hovorím hrdo že Laco a potom ostatní.
Teda chlapci paĽec hore, závidim Vám a som hrdý na Vás.
Teda chlapci paĽec hore, závidim Vám a som hrdý na Vás.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
pekne chlapci
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Parada. Aj ste sa daco podrzali vo vzduhu? Gratulujem k prvemu zletu branovi . Velmi pekne start, let aj pristatie, rozpocet tiez
No tak nieco pridam aj ja.
Najprv si musime pripomenut, ze toto bol vyrocny "drson day". Piate vyrocie si uz nejake to uznanie zasluzi. Chvilu som listoval v letovych dnoch, prvy rocnik je tu: viewtopic.php?f=70&t=1038" onclick="window.open(this.href);return false;
Musim pochvalit seba, ze som venoval dostatok casu vyberu dna. Pocasie excelentne, ale bolo to uz na hranici vhodnosti. To ze popoludni sa jemne zacala nasuvat vysoka (oblacnost smozrejme), to by nevadilo. Ale po prvych startoch ZK-1 som sa zacal bat, ci to nezacne aj nosit. Nastastie pouzite lietajuce aparaty to zvladli a nenechali nas vo vzduchu zbytocne dlho cakat. Nastastie po 9 minutach letu som uspesne pristal.
Vitaz je samozrejme Robo M. ten znovu niesol " plnu vybavu", teda jeho plosne zatazenie (chrbtice ) bolo jednoznacne najvacsie.
A prekvapenie piateho rocnika bolo tiez. Uz to nie je len drson den bezmotoroveho lietania. Uspene sa zapojil aj zvaz MZK v zastupeni Roba B. Zatial vysiel len naprazdno spolu s Misom G., mozno v niektorom dalsom rocniku tam vytrepeme aj trojkolku.
To ze som opat (ako kazdy rok) prezil zazitkovy den je jasne, dufam ze nieco napisu aj Brano a Tomas.
Najprv si musime pripomenut, ze toto bol vyrocny "drson day". Piate vyrocie si uz nejake to uznanie zasluzi. Chvilu som listoval v letovych dnoch, prvy rocnik je tu: viewtopic.php?f=70&t=1038" onclick="window.open(this.href);return false;
Musim pochvalit seba, ze som venoval dostatok casu vyberu dna. Pocasie excelentne, ale bolo to uz na hranici vhodnosti. To ze popoludni sa jemne zacala nasuvat vysoka (oblacnost smozrejme), to by nevadilo. Ale po prvych startoch ZK-1 som sa zacal bat, ci to nezacne aj nosit. Nastastie pouzite lietajuce aparaty to zvladli a nenechali nas vo vzduchu zbytocne dlho cakat. Nastastie po 9 minutach letu som uspesne pristal.
Vitaz je samozrejme Robo M. ten znovu niesol " plnu vybavu", teda jeho plosne zatazenie (chrbtice ) bolo jednoznacne najvacsie.
A prekvapenie piateho rocnika bolo tiez. Uz to nie je len drson den bezmotoroveho lietania. Uspene sa zapojil aj zvaz MZK v zastupeni Roba B. Zatial vysiel len naprazdno spolu s Misom G., mozno v niektorom dalsom rocniku tam vytrepeme aj trojkolku.
To ze som opat (ako kazdy rok) prezil zazitkovy den je jasne, dufam ze nieco napisu aj Brano a Tomas.
Laco, mne sa zdalo, že môj let trval takých 5 minút. A Keďže sme pristávali spolu, chceš naznačiť, že to mohol byť aj dvojnásobok?Laco napísal: Nastastie po 9 minutach letu som uspesne pristal.
Juraj, letel si urcite aspon 3 minuty viac ako ja. 9 minut mi dal xcontest. Ak chces, prezri moj tracklog, software obcas vyrata somarinu co sa tyka casu letu a da do casu letu aj rolovanie.
Ja som na Vas aspon myslel,ked som slapal bikom na Jahodnu a na Vasu pocest,vyrocneho vyslapu ,som zisiel zjazdovku na biku. Nech zije lietanie!
Laco, v živote som Ťa nevidel bezmotorovo rolovať tak rýchlo, aby to xcontest mohol zaznamenaťLaco napísal:Juraj, letel si urcite aspon 3 minuty viac ako ja. 9 minut mi dal xcontest. Ak chces, prezri moj tracklog, software obcas vyrata somarinu co sa tyka casu letu a da do casu letu aj rolovanie.
P.S. Drsonday som robil dávno pred Tebou: viewtopic.php?f=67&t=77" onclick="window.open(this.href);return false;
No, je jasne ze tych dni slapania na Haj bolo aj v minulosti az-az.
Teraz som ale na pochybach ako definovat "drson-den" aby sme mohli urcit rocnik.
Ako nutnu okrajovu podmienku by som dal, ze to musi byt v zime.
No a este by to mohla byt "hromadna" akcia. Teda aby kazdy pilot mal moznost sa jej zucastnit.
Pokial tuto druhu podmienku vylucime, tak potom ide o akciu konanu uz osmy rok, resp. o siesty rocnik.
Pokial ale trvame na tom, ze je to verejna akcia, tak ten tvoj vyslap s Misom Corejom je bezpredmetny.
Dokaz si dodal sam:
Rozhodnutie necham na clensku zakladnu.
Teraz som ale na pochybach ako definovat "drson-den" aby sme mohli urcit rocnik.
Ako nutnu okrajovu podmienku by som dal, ze to musi byt v zime.
No a este by to mohla byt "hromadna" akcia. Teda aby kazdy pilot mal moznost sa jej zucastnit.
Pokial tuto druhu podmienku vylucime, tak potom ide o akciu konanu uz osmy rok, resp. o siesty rocnik.
Pokial ale trvame na tom, ze je to verejna akcia, tak ten tvoj vyslap s Misom Corejom je bezpredmetny.
Dokaz si dodal sam:
juraj napísal:S Misom Corejom sme sa dohodli, ze si pojdeme zasportovat na Haj. Nikomu som preto nevolal, lebo...
Rozhodnutie necham na clensku zakladnu.
Ten let ste zaznamenali na regulerne vario? Mi to pride divne ze sa zaplo tak skoro pred startom. Mozno ako ste ho odniesli na rampu alebo co...
Monotrike
Ja som ho zaznamenal na regulérny telefón. (XC-track) A keď to tak pozerám a počítam len čas, keď sa niečo dialo aj s výškou, tak potom som letel asi nejakých 5 minút.
Tých 9 minút mi ani pocitovo veľmi nesedelo, ale nechcel som sa hádať s xcontestom.
Tých 9 minút mi ani pocitovo veľmi nesedelo, ale nechcel som sa hádať s xcontestom.
Laco, ale veď prvých 10 minút si vôbec neklesalLaco napísal:Ja som ho zaznamenal na regulérny telefón. (XC-track) A keď to tak pozerám a počítam len čas, keď sa niečo dialo aj s výškou, tak potom som letel asi nejakých 5 minút.