Kniha navstev

- Pokračovanie knihy návštev zo stránky Deltaklubu Košice
Laco
Dátum registrácie: Po Sep 24, 2007 5:35 pm

Re: Kniha navstev

Príspevok od užívateľa Laco »

pegas napísal:Ja beriem aj dcéru. Budem sa snažiť stihnúť 9:30.
Po telefone sme sa s petom zhodli ze zraz je o 10.00 pred Jurajovou garazou.

Užívateľov profilový obrázok
Edmond PP
Dátum registrácie: Ut Júl 29, 2008 5:29 pm

Príspevok od užívateľa Edmond PP »

Dnes doobeda som Mareka doslova poslal k vode. Aby bolo jasné -boli sme po prvýkrát v tomto roku na batizovských rybníkoch na windsurfe. Aj keď sa Marek veľmi snažil a bolo vidieť značné napredovanie, mal som z brehu dojem, že sa viac kamarátil s kaprami ako so samotným surfom. Kým to nemá poriadne v rukách, lietanie určite nezanechá.
Aj keď voda bola celkom fajn, pohľad na dnešnú nádhernú oblohu mi drásal nervy. Priznám sa - takú krásnu kumulostrádu od východu až po obzor na západe som jakživ nevidel. Tomu zodpovedali i výkony a nalietané hodiny pilotov vetroňov. Nemenovaný kamarát a pilot ULAC, GLID a PG (!!!) zo Sp. N. Vsi dnes nalietal 8 (slovom osem!!!) hodín. Ivan, si naozaj jednotka a hotový nezmar. Niekedy sa mi zdá, že Ťa z oblohy dostane iba raketa zem - vzduch.
Ostatní, medzi nimi v popradskom AK v súčasnosti hosťujúci piloti vetroňov z Čiech nalietali krásne 6-hodinovky! Raz darmo - vetroň je vetroň! Kým PG a ZK dnes "mleli naprázdno", vetrone s dnešným vetrom nemali žiaden problém a vychytali, čo sa dalo. Jeden z vetroňov hlásil v TMA Poprad integrované stúpanie 5 m/sek. Paráda! Dostupy boli do 2.800 m.
Thalhofer GT
Bautek Fizz

pegas
Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pegas »

Divné počasie. Stačí pozrieť dnešný radar a vidno, že na nás pľulo rozpad búrok z Poľska. Len kúsok vedľa - od Levoče na západ bolo úplne iné počasie.

Zajtra by tie zrážky mali byť výraznejšie a zasiahnu už aj stredné Slovensko. Ani smer vetra - slabý SZ-S nedáva zmysel na našich kopcoch.

Laco

Edmond PP napísal:...Niekedy sa mi zdá, že Ťa z oblohy dostane iba raketa zem - vzduch....
Uz sudruhovia inzinieri v Ugande a NDR tvrdili ze tie rakety zem - vzduch nestoja za nic. Lepsie su vraj tie zem - lietadlo.

Ivan
Dátum registrácie: Pi Apr 18, 2008 8:17 am

Príspevok od užívateľa Ivan »

Laco nieco si mi chcel poslat nech to vytlacim ...
Laminar 13 R ...

Ivan Plucko - NAY
Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ivan Plucko - NAY »

No tie martinky zajtra?!?!?!

Laco

S Jarogalistom sme predbezne dohodli na zajtra Ciernu Kopu. (mne to na Martinky zajtra nevychadza...)
Bolo by dobre sa naladit tak, aby sme okolo 11.00 boli pod kopcom... Treba si doniest nejake pracovne rukavice a trochu by sme si "upratali" priestor na rozkladanie kridel.

sidewinder
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sidewinder »

pripajam sa, dojdem z toporca.

jaro
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jaro »

chlapci ak chceme polietat musime o 11tej na kopci brigadovať a nie čakat pod kopcom kto nas vyvezie. ozaj a kto?

predpoved ja na zajtra vlhkejšia teda lepsia ko dnes, vzhladom na cestovanie vilip aj ja c.kopu. laco asi by som sa nechal doviest do sb ku lidlu a tam ma zoberies? alebo kto ma chcete zobrat? ja včul odchydzam na dzedzinu aj s ftakom, budme pilic a rubaz drevo do vecera a potom sa zhulakam zincicou od suseda bacu.

sidewinder
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sidewinder »

priznam sa, ze ja by som radsej kohut (ma byt SV). Preco kohut? mne hrozi, ze budem na pristavacke behom par minut , na kohute sa viem vyviest aj 2x 3x. Na CK len raz, ak zletim CK, cau parky.. mozem sa na vas pozerat ako lietate a to ma bavit nebude.
Co sa vyvozu tyka..ako som videl tu cestu tak z troma kridlami vyleziem az po ten celkom zaverecny stupak pod kriz.. vyssie urcite nevyleziem ani to nebudem skusat.. tot moj pohlad.

Laco

Jaro, vezmem ta.
Rano uvidime, ked bude dost sviezi SV, kludne podne startovat na kohut, na kopu potom doletime...

Robo Murin
Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm

Príspevok od užívateľa Robo Murin »

Hlasim sa do zoznamu .... na lub. kopec na ktory fuka.
Robo

matoZA
Dátum registrácie: Ut Nov 06, 2007 9:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matoZA »

Super Robo, tak dojdi na martinky.. aj s Norom, oba dni vypadaju super letovo, takze to mozno bude take male meduno ;)
Moyes Xtralite 147

pegas
Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pegas »

Zistil som, že práve teraz medzi 18-19:00 obnovujú Pseudotemp grafy na SHMÚ. Len Žilina im akosi mešká. Epsgram je tam furt starý, zo včera.

Máme tu tlakovú výš tak sa toho trochu bojím. Gradient vyzerá pekne (hlavne na MH), ale ten zostupný pohyb v tlakovej výši to môže riadne pokaziť.

V sobotu:
Ja by som radšej na MH, mám aj vodiča, ale ten vietor je skôr SSV (veľmi zľava).
Ste si istí, že to bude zajtra dosť silné na Kohút? Nemáte chuť na Tri chotáre?

V nedeľu slabý vietor SVV 2-3m/s, priblíženie tlakovej níže - ale stále sucho a gradient do 2300+ - konečne situácia na MH. Dúfam, že sa to nezhorší

Ivan
Dátum registrácie: Pi Apr 18, 2008 8:17 am

Príspevok od užívateľa Ivan »

Normalne si clovek moze vyberat :mrgreen: Ratajte so mnou, nech uz sa pojde kdekolvek :D
Laminar 13 R ...

Napísať odpoveď