Kniha navstev
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
hmm, tak CK dnes potiahla PG do 1800, ale az o tretej. ja som skusal o jednej a nic.
marian , vyjdes aj na CK , hornou cestou az na start , mas to blizsie. chcelo by to vycistit od razdia mozny start cca. 15m SV od padackarskeho.
marian , vyjdes aj na CK , hornou cestou az na start , mas to blizsie. chcelo by to vycistit od razdia mozny start cca. 15m SV od padackarskeho.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zajtra ráno budeme múdrejší. Predbežne zraz pri garáži o 9:30.
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja, Palo O. a mozno Mato K. sobota Javorovy.
Planovany let. Javorovy-Stranik-Zobor
Planovany let. Javorovy-Stranik-Zobor
Idem bez rodiny..., takze o 9.30 pred garazou. (Ci?)pegas napísal:Zajtra ráno budeme múdrejší. Predbežne zraz pri garáži o 9:30.
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
do ftedy sa po fcerajsku zregenerujem takze sa asi pridam
-
- Kontaktovať užívateľa:
V nedeľu to bude na MH. Uvidíme podľa dnešného polietania.
Kto plánuje ísť zajtra na Martinky ?
Z BN ideme 3 + Marián z PD.
Z BN ideme 3 + Marián z PD.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Kedy planujes byt pod Martinkami? Ak by som prisiel bez sofera osobakom, mal by ma kto vyniest hore?
Robo
Robo
-
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Bude tam husto.
-
- Kontaktovať užívateľa:
Na MH to je 3h cesty tam, 3h cesty naspáť. Asi sa na to vykašlem. Asi opäť Kohút. Alebo Tri chotáre - pod pristávačkou, na hornom konci Pavloviec je kúpalisko, keby to niekoho zaujímalo
to Robo: mi by sme mali byť pod MH cca. 9:30 -10:00 h.
Myslím , že s vývozom by nemal byť problém , popr. by sme išli na 2x hore
Len aby sme polietali
Myslím , že s vývozom by nemal byť problém , popr. by sme išli na 2x hore
Len aby sme polietali
-
- Kontaktovať užívateľa:
Ja budem pri garáži o 10:30. Beriem Nora a Ivana. Mišo sa vraj hlási tiež. Laco pôjde asi vlastným autom.
Vychádza to zase na Kohút. Na východe budeme mať nízke základne (1600m), ale od Braniska na západ to bude lepšie (2000 a viac)
Včera boli na Martinkách padáčkári a ako píše Miro, bolo tam vraj husto (laminátu). CrossCountry
Vychádza to zase na Kohút. Na východe budeme mať nízke základne (1600m), ale od Braniska na západ to bude lepšie (2000 a viac)
Včera boli na Martinkách padáčkári a ako píše Miro, bolo tam vraj husto (laminátu). CrossCountry
pozdrav spod padaka
Rad som vas stretol na svahu. Konencne som videl na vlastne oci vykony pevneho kridla, parada! Padakovy klzak je evidentne silny kompromis vneprospech letovych vlastnosti. Urcite pride ten cas a poletim aj ja na rogale. Ale jedna vyhoda, za ktoru mam svoj padak velmi rad je, ze neni problem po nevydarenom starte to skusit znova, pristat a vratit sa na startovacku zhocikial. rychlo sa ucit a zlepsovat. ale na ciernu kopu alebo slubicu vyliezt po svojich viac nez dvakrat za den nie som ochotny ani ja
prajem vela paradnych letovych hodin
prajem vela paradnych letovych hodin
to karol : máš pravdu s tým kompromisom , A TEN Náš KOMPROMIS JE EšTE Väčší VOčI VETROŇOM
No mi to taktiež vieme zbaliť a opakovať štart , no naše balenie trvá 20-30 min. a to vaše o niečo kratšie.
ja vidím vašu hlavnú výhodu že pristanete hoci kde , môžte sa zastaviť v stupáku a nepotrebujete ani auto ( z preletu sa dostanete aj stopom).
No napriek tomu si dovolím tvrdiť že máme väčší pôžitok z letu a reálnejší pohlad z vtáčej perspektívy, ba dokonca lepší kontakt so vzduchom ako majú vetrone.
Skús a neobanuješ.
No mi to taktiež vieme zbaliť a opakovať štart , no naše balenie trvá 20-30 min. a to vaše o niečo kratšie.
ja vidím vašu hlavnú výhodu že pristanete hoci kde , môžte sa zastaviť v stupáku a nepotrebujete ani auto ( z preletu sa dostanete aj stopom).
No napriek tomu si dovolím tvrdiť že máme väčší pôžitok z letu a reálnejší pohlad z vtáčej perspektívy, ba dokonca lepší kontakt so vzduchom ako majú vetrone.
Skús a neobanuješ.
Karol je byvaly (a nozno aj buduci) rogalista...kelek napísal:...Skús a neobanuješ.