Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Dnes som tomu vetru nerozumel. Bol som do 14,00 v službe a na letisku fúkalo z juhu 4 m a na Dubine nič? Stále to bolo tak, že ak na letisku fúka juh, tak na štarte na Dubine fúka zvyčajne 2x silnejšie!
Pravda, Chopok v tom čase dával iba 5 m/s a viac to nebolo ani neskôr!!!
Pravda, Chopok v tom čase dával iba 5 m/s a viac to nebolo ani neskôr!!!
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Práve toho prehriateho vzduchu som sa bál. Bolo treba ísť do hôr - viď PG na Donovaloch a Kľačianskej Magure.
Ja som trávil s rodinkou kúpaním v jaskyni v Miskolci. Môžem odporučiť.
Ja som trávil s rodinkou kúpaním v jaskyni v Miskolci. Môžem odporučiť.
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- neviete dakto ci tam moze startovat rogalo? kedysi davno som tam bol , ale uz nepamatam, ku chate ide solidna cesta.pegas napísal: Kľačianskej Magure.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som tam bol iba pešo. O tej ceste viem, ale neviem ako vyzerá. Chata pod Chlebom, ktorá je východnejšie po hrebeni, je tiež zásobovaná autom, ale to auto je roztrieskaná Lada Samara bez dverí a svetlometov, a na tej ceste som nebol schopný ísť na bicykli - musel som preskakovať balvany.
Niekto tu raz napisal stranku s olejmi za dobre ceny. Moze ju napisat este raz? Dik
Ja zistujem najlepsie ceny hocicoho na http://www.najnakup.sk
Auchan? Ci?eduardo napísal:Niekto tu raz napisal stranku s olejmi za dobre ceny. Moze ju napisat este raz? Dik
No dobre, zrejme si myslel http://www.olejposta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil/-a Laco v Po Júl 19, 2010 9:53 pm, upravené celkom 1 krát.
No dobre kedze vidim ze okrem lietania s vami ziadna sranda neni tak na tychto linkoch si mozete pozriet sutaz v Ageri LIVE...teda par tych najlepsich. Je to super vymakane. http://livexc.dhv1.de/live_show_track.p ... =2765&2d=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livexc.dhv1.de/leo_live_task.php ... &taskID=12" onclick="window.open(this.href);return false;
Da sa ich sledovat viac pilotov naraz. Len momentalne letove udaje v pravom okne sa daju nastavit iba pre jedneho.
http://livexc.dhv1.de/leo_live_task.php ... &taskID=12" onclick="window.open(this.href);return false;
Da sa ich sledovat viac pilotov naraz. Len momentalne letove udaje v pravom okne sa daju nastavit iba pre jedneho.
Niekedy mám dojem, že som v Mexickom zálive - všade samý olejeduardo napísal:Niekto tu raz napisal stranku s olejmi za dobre ceny. Moze ju napisat este raz? Dik
V BP by z Teba mali radosť.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Edo má pravdu
kto nemaže ten nejede
kto nemaže ten nejede
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
citam na PG:
JK 21.07.2010, 20:22
NOVÁ SEZÓNA V SLOVENSKOM KRASE - VÝZVA :
Bol som poverený Vám oznámiť, že od 2.augusta nadobudne platnosť nové povolenie - výnimka zo zákona pre PG a HG v Slovenskom Krase, zásadná zmena je tá, že nám bol letecky sprístupnený celý hrebeň, t.j. od Hája na východ po Drienovec, na západ až po Jablonov - Sorošku, a nebol strikne obmedzený počet pilotov, na ktorých sa vzťahuje povolenie, ostatné princípy ostávajú v platnosti, t.j. činnosť bude monitorovaná a lietať sa nemá anonymne, padáky musia byť označené, atd... záujemcovia o účasť v prílohe Rozhodnutia ... sa mi urýchlene nahláste
na moju adresu : jokolibar@chello.sk, uveďte celé meno a adresu aj s PSČ trvalého bydliska, alebo na tlf. 0915941009, a pripravte si drobné 2,- € ako príspevok do správnych poplatkov a symbolické členské do garantujúceho klubu Deltaklub Košice, uzávierka 25.7.2010.
JK 21.07.2010, 20:22
NOVÁ SEZÓNA V SLOVENSKOM KRASE - VÝZVA :
Bol som poverený Vám oznámiť, že od 2.augusta nadobudne platnosť nové povolenie - výnimka zo zákona pre PG a HG v Slovenskom Krase, zásadná zmena je tá, že nám bol letecky sprístupnený celý hrebeň, t.j. od Hája na východ po Drienovec, na západ až po Jablonov - Sorošku, a nebol strikne obmedzený počet pilotov, na ktorých sa vzťahuje povolenie, ostatné princípy ostávajú v platnosti, t.j. činnosť bude monitorovaná a lietať sa nemá anonymne, padáky musia byť označené, atd... záujemcovia o účasť v prílohe Rozhodnutia ... sa mi urýchlene nahláste
na moju adresu : jokolibar@chello.sk, uveďte celé meno a adresu aj s PSČ trvalého bydliska, alebo na tlf. 0915941009, a pripravte si drobné 2,- € ako príspevok do správnych poplatkov a symbolické členské do garantujúceho klubu Deltaklub Košice, uzávierka 25.7.2010.
Miso, diky za upozornenie, preverim.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
co tak KH v stredu alebo stvrtok?
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
KH vypadá dnes skôr na so a ne