Gašpi ak udržíš do 70km/h rovný let , tak sa nemusíš ničoho obávať.
Ja som už pred 5 rokmi letel aerovlek s Moysom GTR a potom aj s Extralitom a v pohode
Ty si profík , tak sa neboj.
Dnes som spravil pekný výlet na Háj. Celý čas fúkal stabilný 2m/s na komoru, a keď som sa postavil na štart (o 17:00), zdochlo to na 3/4 hodiny. Od severu sa nasúvali mraky a pri cementárni bola pekná konvergencia - nad dolinou nádherné dva bochníky, hladina jazera pokojná, a na štarte mŕtvo. Okolo 18:00 fungovali už iba slabé intervaly 1m/s, tak som to o 19:00 zabalil na kopci.
Zajtra to vyzerá na pekný trojuholník. Dostupy budú v priebehu dňa stúpať až do 2000m, veľmi slabý vietor, ktorý dokonca s výškou slabne. Dnes sme prišli o pekný deň. Zsolt dnes skúšal nové letisko, lebo v Nyiregyhaze je hustá premávka, a podaril sa mu pekný 120km trojuholník. Zajtra navrhujem vyraziť o 9:30, lebo Mišo a Noro si chcú nastaviť krídlo. Takže ja budem o 9:30 pri garáži. Idem plánovať ten trojuholník.
Gaspi volal mi Atila ze videl nejake rogalo lietat na HAji a ze ci som to nebol ja. Tak a nakoniec si to bol Ty. No a ja som si myslel ze som to naozaj ja.