Kniha navstev

- Pokračovanie knihy návštev zo stránky Deltaklubu Košice
Užívateľov profilový obrázok
eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Re: Kniha navstev

Príspevok od užívateľa eduardo »

Krasne http://klemencicmatjaz.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

pegas
Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pegas »

Zajtra repete na Háji. Bude to isté, len vietor v základni bude silnejší. Odchod o 10:00.

jaro
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jaro »

Edmond, dnes chcem na obed utekat z roboty a zrejme aj za hubami aj za lietanim letim na Dubinu. Blizsie upresnim na telefone.

Edmond PP
Dátum registrácie: Ut Júl 29, 2008 5:29 pm

Príspevok od užívateľa Edmond PP »

Neviem, či ste dnes nemali byť na Kráľovej holi. Možno zajtra? Dnes Ivan Žiška z AK Sp. N. Ves prebrúsil TMA Poprad niekoľkokrát od východu na západ a nalietal po sev. Slovensku neuveriteľných 7 hodín. Je to naozaj preletový "Pán Pilot"! Určite je na nejakom plachtárskom Xconteste. Lietať prelety asi netreba z "krtincov, ale z kopcov ako Kráľova hoľa- keď odpáliš, tak si rovno pod základňou. Ten Háj je svojou polohou pod košickým TMA a dosť hustou prevádzkou (prílety do KSC) dosť na h....
Nad Kráľovou hoľou a nad hrebeňom N. Tatier, ktorý zasahuje do TMA Poprad je aj tak možné lietať bez porušenia vzd. priestoru do 300 m nad terénom (priestor triedy G). Ak pilot odletí dopredu pred Kráľovú hoľu cca 2 km, tak je mimo južných horizont. hraníc TMA Poprad a môže lietieť V G-čku na V až po košické TMA a na západ až po najbližšie TMA. Tá KH je asi nedocenená!
Hovoril som s p. Ing. Iždinským z Lesov SR, Lesná správa Červená skala. S priepustkou na KH nie je problém. V týždni sa dá vyzdvihnúž na LS na Červenej skale, cez víkendové dni u neho doma v Telgárte. Určite je lepšie dohodnúť sa deň vopred (aby náhodou nebol odídený). Mobil kontakt na neho dám záujemcom cez mobil.
Thalhofer GT
Bautek Fizz

eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Krasny priklad novinarskej prace ked chcu silou mocou napisat nieco uzasne a vobec tomu nerozumeju a pritom su to este aj hnusne hieny. V madarsku spadol padackar ktory sa dostal do rotoru a nestihol uz ani otvorit zalozak. Nastastie obisiel "iba" so zlomeninami. V spravach davali a pisali ze to bol rogalista. Mam rad ked zverejnuju meoverene spravi z 5tej ruky a este tomu hovno rozumeju. Pripada mi to ako ten cestujuci v lietadle co sa chcel bavit so spolusediacou o atomovej fizike... ci? http://index.hu/bulvar/hirek/2010/08/12 ... eresztnel/" onclick="window.open(this.href);return false;

kelek
Dátum registrácie: Pi Nov 09, 2007 10:28 am

Príspevok od užívateľa kelek »

To máš Edo pravdu , bohužial sú to hieny.
No napr. taký Rasťo Ekert ( svetlá vínimka) vie , o čom točí a ako 8) dokonca býva neďaleko od BN a patrí do trenč.paraglidingového klubu.
Není dávno mal svadbu a v jeho záhrade sa po obrade konala velka party s padačkármi , ktorích tam bolo neúrekom.
Bodaj by boli všetci taký.

sidewinder
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sidewinder »

Koho to je masina?
http://liptov.sme.sk/c/5504964/pri-lipt ... tadlo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

raf3
Dátum registrácie: Št Júl 09, 2009 9:15 pm

Príspevok od užívateľa raf3 »

Edmond PP

Pre Jaro Sojka:
Jaro, o tej plánovanej akcii na nedeľu radšej napíš sem do Knihy návštev alebo do Oznamov.
Mám obavy, že v let. dňoch to už nikto nenájde.
Bežím do služby.
Thalhofer GT
Bautek Fizz

juraj
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:29 pm

Príspevok od užívateľa juraj »

Pre tych, ktori planovali lietanie so mnou: dnes nemozem, planujem lietanie na zajtra, pravdepodobne Haj

raf3
Dátum registrácie: Št Júl 09, 2009 9:15 pm

Príspevok od užívateľa raf3 »

Večer ti zavolám a dohodneme čo zajtra.

Ivan Plucko - NAY
Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ivan Plucko - NAY »

Caute!
Zajtra v Nedelu o cca 11:00 som mal vyzdvihnut kridlo Wills Wing Sport z inzercie: http://www.dhv.de/odb/glist.php?qi=8000 ... offset%3D0

Boli sme dohodnuty ze sa stretneme pri Parndorfe pretoze pojde na dovolenku do Madarska.
Vzhladom na to ze bol pan davnejsie v nemocnici tak chcel predat jedno zo svojich rogal.
Povedal popis manzelke nech to jedno odozvda pretoze sa dohodol na predaji.
Manzelka vsak odovzdala Wills Wing Sport pretoze to malo podobne farby a mazelka sa do toho nevyznala.

Teraz mi pan volal ze toho Sporta nema ze sa omylom predal atd.
Ponukol mi Wills Wing HP AT 158. http://www.delta-club-82.com/bible/20-h ... -hp-at.htm
Ja alebo moji ziaci nechceme take kridlo alebo take kridlo este neni v hodne pre nas.
Hovoril mi ze je to vo velmi dobrom stave a ktomu mi da male kolieska, a ma ktomu rovnu hrazdu a tvarovanu hrazdu (speedbar).
cena: 500 EUR
Ak ma niekto zaujem taketo kridlo kupit tak nech mi da vediet co najskor (najlepsie zavolat mne na mobil) pretoze budem musiet dat panovi vediet dnes pretoze rano skoro odchadza.
Vyhoda je lacna doprava. (10 EUR)

Brano-TO
Dátum registrácie: Ut Aug 25, 2009 11:22 pm

Príspevok od užívateľa Brano-TO »

Také krásne počasie a nemám s kým ísť lietať :cry:

kelek
Dátum registrácie: Pi Nov 09, 2007 10:28 am

Príspevok od užívateľa kelek »

Braňo , ja som bol na Liptove. Paráda , nelutujem že som nebol lietať.
Boli sme v Tatralandii ( no nič moc na plávanie , ale liečivá voda+ super atrakcie) a potom sme boli na turistike :)

Včera som volal s Mariánom Č. a už sme dohodnutý na lietanie piatok poobede + celý víkend. Podľa okolnosti aerovleky, odviják alebo na víkend na Straník. :wink:

Čo ty na to ?

Pridáš sa s Oskarom ?

Edmond PP

Neviete niekto povedať, čo je s web stránkou Finsterwaldera? Už pár dní sa pokúsať otvoriť ju a nič - vraj nejaký "error". To predsa nemôže byť pravda!
Thalhofer GT
Bautek Fizz

Napísať odpoveď