Kniha navstev
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Podľa mojej neoverenej teórie treba ísť na hocijaký kopec, ktorý je za veeľlmi vysokým kopcom. Na Háji nebude fúkať skoro nič. Zato severnejšie bude pekne duť, a bude tam aj pekná turbulencia. Vietor 5m/s, nárazy do 15m/s
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ja z marekom sme to pre tento vikend zapichli. Ale ak sa vyberiete som zvedavy ake bude pocasie. Veeelmi by ma zaujimalo co bude realne na haji..
Flymet dava toto:
http://flymet.meteopress.cz/skdl/vitrx11.png
Flymet dava toto:
http://flymet.meteopress.cz/skdl/vitrx11.png
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes v Lipovciach prijemny J vetrík, pozeral som na hrebene dalekohľadom, určite tam veľa nefukalo. Zajtra idem bud Dubina alebo Bucie.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
... nechceš medzi drsoňov?
Dnes som bol v službe. Počasie bolo v PP nádherné, Tatry ako z obrázka. Padačkári boli na Dubine na V štarte a presedeli tam hodne času čakaním na slabší vietor. Podľa ich slov tam fúkalo priamo na svah bez nárazov a ustálených 5 - 6 m. Keďže to bolo pre nich stále silné, napokon to zabalili. Na letisku v PP dnes celý deň fúkalo z juhu 4-6 m. Chýbali iba piloti...!
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Asi si nejakých budete musieť urobiť Alebo asimilovať. Ale mňa nie, ja som bol asimilovaný už niekoľkokrát.
Casanova! asi, alebo určite?pegas napísal:Asi si nejakých budete musieť urobiť Alebo asimilovať. Ale mňa nie, ja som bol asimilovaný už niekoľkokrát.
Ak to patrilo mne Jaro, ja som drsoň už bol, a bolo to dávno, a .... stačilo mi!jaro napísal:... nechceš medzi drsoňov?
Ale dúfam, že napíšete ako sa lieta v takej 25-ťke ......
Ta co. Ideme dneska lietat? Kapusiansky?
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
POdte na DUbinu. Dnes to nebude horsie ako vcera.
Dnes Haj.
Odchod o 10.00
Odchod o 10.00
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
My sme boli vcera na kopci, vietor v pohode cca do 10ms +narazy, ale vo vzduchy bordel, strihy,turbulencie a stupalo to vsade, bol problem vyklesat, atd, takze nic moc.
Asi tak...viewtopic.php?f=6&t=961" onclick="window.open(this.href);return false;