Po predbežných jednaniach a rozhovoroch to vypada na datumy 1.mája až 7. mája. Termín bude pevný. Začiatok súťaze bude na telefon, o predcasnom konci rozhodne organizátor.
Predpokladám vývoz na V3S, kto bude moct a chciet svojim autom 4x4 moze. Zvozy sa rozoberú tesne pred sutazou.
Ubytovanie v minulorocnom penzione a v ubytovni na pošte.
Podrobnosti v propozíciách v priebehu nasledujúcich dnoch.
Na mojej stranka sojkaj.szm.sk som dal info o suťaži v Kokave.
Detaily sa budu upresnovat, 1.4. budu propozicie oficialne.
Sponzori nech ma kontaktuju na mob.
Ĺ peciálna akcia
Náš výborný kamarát z Maďarska Ĺ aňo Gergely sa rozhodol sponzorovať kurz aerovlekania a jednej súťaže v Maďarsku v sezóne 2008, pre súťažiaceho, ktorý sa umiestni na najvyžšej priečke súťaže v Kokave a spaňa podmienku že je mladší ako 40 rogalistických rokov (fyzický vek + roky lietania na rogale). Ostatní sponzori sa práve registrujú.
Ivan, ale pre vodičov kamionov a tých co maju frajerky je este podmienka mať fuziská ako maďarský čerkač. Inak nebudes splnat podmienky. Tesne pred startom sa budú dôkladne merat.
POzrite si propozicie kde je uvedena aj podmienka
... nezucastnil sa ešte sutaze 1.kategorie
- je to teda na podporu mladých a súťaží ako takých.
Sorry Ivan, ale všetci vieme že ty to už všetko vieš a si NAY, dovol aby sme sa aj my priblizili do tvojeho uplavu.
Chcel by som este jednu novinku na sutazi. Chceme robit dopredu nejaku propagaciu a mimo ine by som chcel mat od vás aj relatívne civilnú fotku ksichtu na prezencnú listinu a tiez fotku s rogalom, so svojim milášikom. Kto mozete nevahajte a poslite mi nieco. Budem mat potom menej roboty. Kto neposle bude odfoteny na mieste činu, neumytý a smradlavý po ceste.
to Jaro: a mozem sa ja zapojit do tej sutaze od Sanyiho?
V aprili budem mat 32 a lietam celych 8 rokov (aj ked som v podstate 2 nelietal)2000-2007 a toto je moje vlastne 9 sezona ale este neukoncena....ako to vyhodnotis
Norbert napísal:to Jaro: a mozem sa ja zapojit do tej sutaze od Sanyiho?
V aprili budem mat 32 a lietam celych 8 rokov (aj ked som v podstate 2 nelietal)2000-2007 a toto je moje vlastne 9 sezona ale este neukoncena....ako to vyhodnotis
to Jaro: a mozem sa ja zapojit ... od Saniho?
V aprili budem mat a lietam cely (aj ked som v podstate este neukonceny ...) ako to vyhodnotis
Laco, Teba vnimam ako lietajuceho dochodcu, mozno by mal Jaro vypisat sutaz aj pre Tvoju kategoriu. Co Ty na to?
P.S. Ak by Ti v tej kategorii bolo velmi smutno, presuniem sa do nej aj ja.
jaro napísal:urobme pre nas akciu ze vytaz dostane poukaz do erotickeho salonu. potom sa nebude nikto predbiehat.
Pokial najdes sponzora, ktory zabezpeci predmetny poukaz pre vitaza, potom ... a sakra, prave som si spomenul, ze pocas kokavy mam vela roboty... (co keby som nahodou vyhral? )