Vtipy
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vtipy
Už ste to možno videli, ale:
Turecko - súťaž v skokoch z útesu
Turecko - súťaž v skokoch z útesu
http://www.youtube.com/watch?v=GL_3u73D ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Zase som nedopatrenim narazil na jeden neslusny:
"Babyyyyyyyy, počuli ste o tej novej vyhláške??? ...že každá žena má ísť do konca prvého polroka ku gynekológovi???... ževraj ekenomika je v p**i a nevie sa v ktorej...!!!"
"Babyyyyyyyy, počuli ste o tej novej vyhláške??? ...že každá žena má ísť do konca prvého polroka ku gynekológovi???... ževraj ekenomika je v p**i a nevie sa v ktorej...!!!"
Este teraz mi behaju zimomriavky po chrbte. Inak ti piloti v uvode museli byt velky nadsenci. X dni a hodin to stavali aby to rozflakali v jeden krasny, letovy den za par sekund. Ale zrejme aj vdaka nim siel vyvoj vpred a dnes sme radi ze lietame uz na trochu inych DELTAPLANOCH.
Papež Jan Pavel II. - Karel Wojtyla stojí před nebeskou bránou a svatý Petr se ho ptá kdo je. "No, já jsem Papež!" Petr na to: "nevím co to je" "já jsem přece tvůj nástupce!" "Můj? Já žádného nástupce nemám!" "Cože? Já jsem hlavou Katolické církve!!!" "Co to jako má být?! Víte co, počkejte, já se přeptám šéfa" zmizí za branou, jde za Bohem a říká co se děje. "No ale já o tomhle fakt nevím! Nerozumím tomu. Ale možná ví Ježíš" Tak ho zavolají, opět mu to vysvětlí, jenže ani Ježíš netuší která bije.... "Víte co? Já se ho jdu zeptat. Počkejte tu..." Za deset minut se Ježíš vrátí za Bohem a Petrem, doslova se láme smíchy a po tváři mu tečou z toho smích slzy. A že: "No to je gól! Hele, pamatujete jak jsem byl před dvěma tisíci lety dolů. No tak ten rybářský kroužek co jsem ho založil - představte si, že ten normálně ještě existuje!"