Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Provokujes Edmond? Kebe som mohol tak beriem cely tyzden dovolenku a lietam. Bohuzial teraz nemozem.
Laco: Ja mozem zajtra o 12-tej odist z prace, teda 12:30 pred garazou. Skuor mi to nevyda.
S Marianom sme sa bavili ze ist na Dubinu. Ale odchadzat o 12:30 na Dubinu uz asi bude neskoro. Inak vylepsili gradient pre Presov na stvrtok. Neskusal si vezu ci by nas pustili?
Laco: Ja mozem zajtra o 12-tej odist z prace, teda 12:30 pred garazou. Skuor mi to nevyda.
S Marianom sme sa bavili ze ist na Dubinu. Ale odchadzat o 12:30 na Dubinu uz asi bude neskoro. Inak vylepsili gradient pre Presov na stvrtok. Neskusal si vezu ci by nas pustili?
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
V piatok už hrozia slabé prehánky.
V štvrtok to bude v Poprade veľmi od západu. Keď už, tak na Sľubicu - ale tam sa musíme spýtať vojakov, lebo cez týždeň je okolo Sľubice aktivovaný LZR80B - od 300m nad zemou do 2450m (Edmond nepozrieš sa do plánu využitia?).
Alebo pri tomto smere ísť na Tokaj - tam to bude na komoru. Ale dostupy tam budú slabé.
V štvrtok to bude v Poprade veľmi od západu. Keď už, tak na Sľubicu - ale tam sa musíme spýtať vojakov, lebo cez týždeň je okolo Sľubice aktivovaný LZR80B - od 300m nad zemou do 2450m (Edmond nepozrieš sa do plánu využitia?).
Alebo pri tomto smere ísť na Tokaj - tam to bude na komoru. Ale dostupy tam budú slabé.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja rušim moje aktivity na zajtra, som bez auta.
No leto je tu, vybavte pocasie na nedelu a pojdem aj ja. Ej bystu ,ale by som si zalietau
Dnes odchadzam na sluzobku, v sobotu som v Mi v nedelu odchadzam na dalsiu sluzobku.
Co sa tyka pilotaku buduci tyzden vsetko plati, uz mam aj lek. prehliadku...
Co sa tyka pilotaku buduci tyzden vsetko plati, uz mam aj lek. prehliadku...
Laminar 13 R ...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
POnad priem.park preletel nejaky pekný padačik a pristal v dosť silnom vetre za cestou na CK. . a tiež asi 15 ciganov prešlo cez stražený park, asi zato že tu staviame ...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
2 majo:
pozri na moje meteo, výsledoj je asi takýto. na win7 to loguje rýchlo a bez problemov, dokonca aj viacnasobne ked som nalogovaný ako iný uzivateľ. loger ide na 10 min tak ako aj jpg framy. zatial nebo čas na dohodenie layoutu podľa web stranky - zajtra. zatial bojujem s automatickým spustením bez logovania. mam tam dakde konflikt a neviem ho najsť. spustam zatial ručne ale ma to nevyhodu ked uzivatel koncí tak končím aj meteo lebo sa odloguje. nemeš skusenosť s win7 a planovaným spustením? abo niekto druhý?
Zajtra to nasadim na stožiar a ak sa dostanem na strechu tak aj tam.
ak uz mame linku na nejaku meteo temu tam mi toto prehod tam.
pozri na moje meteo, výsledoj je asi takýto. na win7 to loguje rýchlo a bez problemov, dokonca aj viacnasobne ked som nalogovaný ako iný uzivateľ. loger ide na 10 min tak ako aj jpg framy. zatial nebo čas na dohodenie layoutu podľa web stranky - zajtra. zatial bojujem s automatickým spustením bez logovania. mam tam dakde konflikt a neviem ho najsť. spustam zatial ručne ale ma to nevyhodu ked uzivatel koncí tak končím aj meteo lebo sa odloguje. nemeš skusenosť s win7 a planovaným spustením? abo niekto druhý?
Zajtra to nasadim na stožiar a ak sa dostanem na strechu tak aj tam.
ak uz mame linku na nejaku meteo temu tam mi toto prehod tam.
1. Apríl .......
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani ako to vidite s vikendom ? hlavne nedala, zeby bukovec?
pytam sa ci sa vratit v sobotu do ke ked pojdeme nejaky teren tuna, alebo brat kridlo domov a ist na dubinu.
pytam sa ci sa vratit v sobotu do ke ked pojdeme nejaky teren tuna, alebo brat kridlo domov a ist na dubinu.
Mne sa vidi ze Bukovec bude obidva dni. Sobota mozno este lepsia ako nedela.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
to by bolo super.
-
- Kontaktovať užívateľa:
V sobotu aj nedeľu bude slabý vietor. V základni sever a pri zemi sa bude stáčať na východ. V sobotu to bude trochu vlhké, takže tendencia k zadekovaniu.
Kto by chcel, Pišta Vyparina organizuje v sobotu brigádu na Čiernej kope. Lesníci tam poničili JV štart a idú klásť sieťku na severný štart. Viac info na http://www.relaxfly.sk/?page=diskusia" onclick="window.open(this.href);return false; .
Kto by chcel, Pišta Vyparina organizuje v sobotu brigádu na Čiernej kope. Lesníci tam poničili JV štart a idú klásť sieťku na severný štart. Viac info na http://www.relaxfly.sk/?page=diskusia" onclick="window.open(this.href);return false; .
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Ja zajtra nemozem a v nedelu urcite ano. Plan mam Bukovec alebo Ciernu kopu, či?
2 Majo: meteo mi už beží. je to automat na serveri. vonkajsi teplomer zatial len ten mam na hale. Nemal som dnes velky rebrik pre inštalaciu na strechu ale v pondelok tam bude všetko. Ešte popracujem na dizajne, musim nastaviť veľkosť jepegov. Updajt mam 10 minut.
2 Majo: meteo mi už beží. je to automat na serveri. vonkajsi teplomer zatial len ten mam na hale. Nemal som dnes velky rebrik pre inštalaciu na strechu ale v pondelok tam bude všetko. Ešte popracujem na dizajne, musim nastaviť veľkosť jepegov. Updajt mam 10 minut.
-
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som išiel tiež až v nedeľu - na Bukovec. Potrebujem pozrieť stav cesty z Bukovca na sever.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Jaro super, uz sa musim na to aj ja kuknut .
V nedelu bukovec idem.
V nedelu bukovec idem.