MTB
MTB
Dnes kedze bolo super pocasie a mal som uz velke nutkanie, tak som otvoril svoju MTB sezonu. Ako rozcvicka bola Jahodna cez susterku. Cesta hore 58minut na skoro 13km trase. Ked som Bol konecne hore tak som zadriftoval na snehu a po malom zadumani som sa rozhodol ze na dnes stacilo a odlozim si trochu energie aj na spanok Cesta dole zase po tej istej trase trvala 25min s rychlostou miestami 48km/h ale musim sa priznat ze som mal miestami privarene ruky a ritny zvierac by prestikol aj šestku gulatinu kazdopadne konecne unava a potesenie zo sebatyrania ako ma byt
atlasar <= vranar
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: MTB
Ako to vyzeralo lesom na jahodnu?
Dufam, ze sa koncom tyzdna uz bude dat vyjst na kojsovku po hrebeni na biku.
Dufam, ze sa koncom tyzdna uz bude dat vyjst na kojsovku po hrebeni na biku.
vsetko suche, sem tam nejaka maksia zem ktora je este nasiaknuta. prolem mi robili jedine suche listy, ktore boli v peknej vrstne naukladane. a celkovo po rime to je este dost hrbolate a nevyjazdene, ale super
atlasar <= vranar
To ja som sezonu otvoril uz v koncom januara a zatial mam asi 200km.
Najvaecsia sranda to bola v tom januari ked som sa rozcapil do blata
ale dufam ze to tak nebude pokracovat a na konci sezony budem mat viac nalietane ako najazdene
Najvaecsia sranda to bola v tom januari ked som sa rozcapil do blata
ale dufam ze to tak nebude pokracovat a na konci sezony budem mat viac nalietane ako najazdene
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
takze hovoris ze 29" moze byt ma to buducnost?
mam v robote jednu 29 (100metrov od susterky na hlavnej), prid si vyskusat a uvidis aky to je rozdiel, ja som mal sanku dole ako jednoducho to prechadzalo prekazky, s mojou 26 by som robil uz davno kotrmelce
atlasar <= vranar
kua ja by som to hned pred a kupil si kridlo
pzri, podobny pocit ako ked ty pristanes a unaveny obzres sa do zadu, vidis co vsetko si preletel a zazil, tak taky mame aj my cyklisti a ked predavat tal radsej sa zbavim inych blbostibelani napísal:kua ja by som to hned pred a kupil si kridlo
atlasar <= vranar
Suhlas s hovorcom KE