Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Pocul som ze su. Ale zrejme nedostali dotacie...
-
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja si myslím, že to je trochu aj o lietaní, nie iba o dotáciách.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Edo čo stváral Balsz že sa tak prepadol?
Kto by to bol povedal, ze Putin je nasim kolegom, sice motorizovanym?: http://spravy.pravda.sk/putin-v-ulohe-v ... k_svet_p23" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Wow, tak ono to naozaj funguje. Cital som o tom v mojej knizke o vtactve a nechcelo sa mi tomu verit . Pripol som sem ten clanok z encyklopedie co mam doma.
Takže SECTOR je ultralajt??? Bo som si myslel že rogalo s vrtuľou v zadku ...
čujte, čujte, dnes pažravec. takže cyklisti šup-šup.
Tak Balaz ma za 8 task 0-bodov. Rano mu usporiadatel hovoril ze by mal letiet v inej prilbe,lebo jeho nieje koser. Kedze nemal inu letel v tej istej a tak mu vecer, pri odovzdavani GPS povedali ze ma 0-bodov. Podal samozrejme protest s tym ze: pri registracii im este bola dobra, doteraz sa nikto neozval, odkial to vzali (kto a podla coho usudil) ze zrazu nevyhovuje...
Balaz pise:
Ludia z FAI sa zacali srat do mojej prilby. Adem povedal ze uz ma dost celej FAI a ze uz nikdy viac nebude robit taketo preteky, ale bohuzial mi musel odfotit prilbu, aby potom Claudia a Filip stanovili, ze moja prilba nieje typu Lazer. Bolo potrebne nieco napisat a tak sme ostali pri tom ze je Lazer. Ved oni, experti na prilby, neskor povedia co to je.
Ludia z FAI sa zacali srat do mojej prilby. Adem povedal ze uz ma dost celej FAI a ze uz nikdy viac nebude robit taketo preteky, ale bohuzial mi musel odfotit prilbu, aby potom Claudia a Filip stanovili, ze moja prilba nieje typu Lazer. Bolo potrebne nieco napisat a tak sme ostali pri tom ze je Lazer. Ved oni, experti na prilby, neskor povedia co to je.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Keď sa rozhodovalo o tom pravidle, tak som im napísal, že je zbytočné to kontrolovať, lebo na prilbe pilot nič nezíska - nedá sa získať výhoda oproti ostatným pilotom. Možno boli motivovaní nejakým výrobcom prilieb
A aku ma prilbu? Lubin?
A v sobotu to nikto nevidí na lietanie???
v sobotu Nyikom, alebo Baranovo, alebo Najrobi...
Ci uz ma niekto nejaky plan?
Ci uz ma niekto nejaky plan?
V sobotu je na kosice predpokladany dost slaby gradient, nedela vyzera omnoho lepsie. A asi aj bude auto, ktore tie vtaky dopravi na start.