Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Juro, daj info kto pojde do ZA, ak by nas bolo hodne, možem ist s PG alebo naopak. nejako to treba už organizovať.
Z KE by sme mali ist Gaspi, sidewinder, Laco a ja. Mozem Ta zobrat alebo prestupime k Tebe.
A kedy je termin? Ak mi to bude vyhovovat aj ja by som siel
TAk v Australii sa lieta na doraz a vyzera to dost zaujimavo. V druhej discipline je rozdiel v cieli medzi prvymi troma 2 resp. 3 sekundy a tiez stoji za zmienku kolko pilotov pristalo par metrov pred cielom. Napr. Michael Friesenbichler to zapichol 2 metre pred ciarou. Tak tomu sa hovori smola, ale moze byt ze len minul ciel. Report z toho dna som necital. http://www.forbesflatlands.com/results- ... sults_open" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja si rano aj pozeram live trackin, je to zaujimave aj ked tam nie su všetci.
je to tam naozaj zaujimave, rano hlasili že to bude ťažka disciplina a nakoniec tolko ludi v cieli aj ked sa to užasne mieša.
už sa tešim na SK ligu.
je to tam naozaj zaujimave, rano hlasili že to bude ťažka disciplina a nakoniec tolko ludi v cieli aj ked sa to užasne mieša.
už sa tešim na SK ligu.
Manfred to zaletel za najkratsi cas.
a cesi to pohnojili.
No, som zvedavy ako to pojde dalej.
a cesi to pohnojili.
No, som zvedavy ako to pojde dalej.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
jARO kde je ten live tracking? na ktorej stranke?
Mili lietaci, navrhujem novorocne lietanie v sobotu na Lade. Predpoved redbezne vychadza. kto by mal zaujem?
Práve v telke skončil film Vzdušná odyssea (z roku 2009) Hlavná herecká hviezda (okrem Miloša Paliatku) bol Miro Pavelka. Išlo to na kanály CETV.
Aha, asi to už bola len repríza, tu je celý film : 1. časť, 2. časť a 3. posledná
Aha, asi to už bola len repríza, tu je celý film : 1. časť, 2. časť a 3. posledná
Naposledy upravil/-a Laco v Pi Jan 11, 2013 12:03 am, upravené celkom 1 krát.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
CETV kanal nemam.. len DN110-novodur
Podľa predpovede zatiaľ vyzerá dobre aj nedeľa. To by bol vhodnejší deň (mne vyhovuje viac), a prišli by viacerí...juraj napísal:Mili lietaci, navrhujem novorocne lietanie v sobotu na Lade. Predpoved redbezne vychadza. kto by mal zaujem?
Balazs zverejnil svoju komunikaciu s jednym rumunskym pilotom. Ten mu odpisal toto:
Hi Balazs,
Thank's for your greetings.
Good lock to the Forbes.
In Romania we are about 10 hang gliders who regularly fly.
Since last year we succeeded to organize us, we had a first contest, but we are at the beginning, we have to learn a lot.
https://www.youtube.com/results?q=trans ... 0xc%202012" onclick="window.open(this.href);return false;
I see that you are many hang gliders in Hungary.
If you want to visit us at ours meetings I'll keep you up to date. It will be a very good experience for us.
We see through the clouds,
Dan
Ak kliknete na ten odkaz, pozrite si video "Transilvania XC 2012". Je to parad.
Kedy pojdeme?????
Hi Balazs,
Thank's for your greetings.
Good lock to the Forbes.
In Romania we are about 10 hang gliders who regularly fly.
Since last year we succeeded to organize us, we had a first contest, but we are at the beginning, we have to learn a lot.
https://www.youtube.com/results?q=trans ... 0xc%202012" onclick="window.open(this.href);return false;
I see that you are many hang gliders in Hungary.
If you want to visit us at ours meetings I'll keep you up to date. It will be a very good experience for us.
We see through the clouds,
Dan
Ak kliknete na ten odkaz, pozrite si video "Transilvania XC 2012". Je to parad.
Kedy pojdeme?????