Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Laco, mozno aj pondelok. Budeme mat na vyber
chcefo ja mam nejaku latku s padaku od rafa cca 2x2x2m ale je to popresivane.
atlasar <= vranar
Ty kokso 8 (slovom osem) metrov kubických látky, to ti je už nejaký matroš. A kde to skladuješ?basileo napísal:chcefo ja mam nejaku latku s padaku od rafa cca 2x2x2m...
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Bas diky, ale tie komory by mi vadili, lebo strihy mam upne ine. Idem asi objednat z bedimexu, prisla mi domov vzorka, tak ak bude vyhovovat, berem 50 bm. Ak by niekto potom chcel, budem asi rozpredavat.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes klub? Vlaky zaviate, tak by som prisiel.
Zápis z koordinačnej porady v mesiaci január 2013
Ing. PRIMUS (LPS) – informoval o návrhu LPS SR, š.p. upraviť horizontálne hranice CTR,
TMA1, TMA3 Žilina, ktorý bol prednesený a odsúhlasený 14.1. 2013 na zasadnutí SMK.
Návrh je spoločným dielom zástupcov LPS SR š.p., LAA a Žilinskej univerzity a jeho cieľom je
umožniť všeobecnému letectvu využívať výhody vzdušného priestoru triedy G ale nezasiahnuť
pri tom ochranné priestory letových postupov v priestore zodpovednosti stanovišťa TWR Žilina.
Návrh (viď. Príloha č.5)
http://www.caa.sk/pdf/navigacia/zapis_k ... rada_1.pdf
Ing. PRIMUS (LPS) – informoval o návrhu LPS SR, š.p. upraviť horizontálne hranice CTR,
TMA1, TMA3 Žilina, ktorý bol prednesený a odsúhlasený 14.1. 2013 na zasadnutí SMK.
Návrh je spoločným dielom zástupcov LPS SR š.p., LAA a Žilinskej univerzity a jeho cieľom je
umožniť všeobecnému letectvu využívať výhody vzdušného priestoru triedy G ale nezasiahnuť
pri tom ochranné priestory letových postupov v priestore zodpovednosti stanovišťa TWR Žilina.
Návrh (viď. Príloha č.5)
http://www.caa.sk/pdf/navigacia/zapis_k ... rada_1.pdf
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zajtra pokračujeme malou romantickou prechádzkou v Lačnovskom ka)one, načo chodiť do Raja. Každý je vítaný.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Jaro vsetko je fasa, len tam daj normalny odkaz. Ja sa na FASbuk nechcem registrovat.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Edo, mam rovnaky problem. Netušim o čom hovoriš lebo v tom FSB netušim ako a čo sa da normalne a logicky urobiť tak vaľakrat hadam, a teraz si mi dal tu novu informaciu.
Vlastne neviem ako inak to urobiť. Vieš čo zober rodinu a prisankuj sa ku nám, uvidiš na vlasnu pasť aj oči...... oči puči po litriku.
Vlastne neviem ako inak to urobiť. Vieš čo zober rodinu a prisankuj sa ku nám, uvidiš na vlasnu pasť aj oči...... oči puči po litriku.
Ja som bol vcera na Kralovej holi na skialpe. Sneh 1-2m.
Az do sedla pekne pocasie a slnko, vyssie uz mraky a silny vietor.
Mali sme vybavenu stanicu na vrchole takze sme posedeli dnu a aj caj nam navarili.
Krasna lyzovacka dole kde sa dalo vybrat medzi zratrakovanou stopou a novym 30cm prasanom.
Bolo super.
Az do sedla pekne pocasie a slnko, vyssie uz mraky a silny vietor.
Mali sme vybavenu stanicu na vrchole takze sme posedeli dnu a aj caj nam navarili.
Krasna lyzovacka dole kde sa dalo vybrat medzi zratrakovanou stopou a novym 30cm prasanom.
Bolo super.
Dik JAro. Aspon takto si mi to priblizil. Vidim ze tam mate snehu az po vajcia.
Jasom bol vcera na Jahodnej. MAli sme Zimne sportove hry, tak som sa bol zucastnit, lebo vyhrali lepsi. Fucalo a snezilo, alebo snowbordovacka bola paradna. Kopa, kopa snehu, konecne nebol nikde lad a na vedlajsom svahu nechali polku kopca neupravenu. Tak som si to do syta uzil. Nerad chodim na Jahonu, ale tentokrat to bolo ozaj fasa.
Jasom bol vcera na Jahodnej. MAli sme Zimne sportove hry, tak som sa bol zucastnit, lebo vyhrali lepsi. Fucalo a snezilo, alebo snowbordovacka bola paradna. Kopa, kopa snehu, konecne nebol nikde lad a na vedlajsom svahu nechali polku kopca neupravenu. Tak som si to do syta uzil. Nerad chodim na Jahonu, ale tentokrat to bolo ozaj fasa.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Druhý diel romantickej prechádzky v "snehu", aneb najeb...lo ho strááášne, miestami 70 cm a to som stal na lyžiach, potom dva metre ponad trnky, potom dole kopcom som sa musel strkať a guľkať. Som grogy a teším sa na lietanie.
Jaro co sa trtkas. Taku romantiku, ba mozno aj vacsiu by si zazil aj s rogalom na chrbte, cestou na Haj. A mal by si 2 v jednom
Mám vážne obavy, že tento rok Háj do 15.2. nestihneme.