Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Prečo až tak ďaleko? Je by som navrhoval Búče, máš ich podstatne bližšie k Tvojmu druhému domovu
Ale pri nich by mal ten steward asi rovnaký názor, ako na to Španielsko
Ale pri nich by mal ten steward asi rovnaký názor, ako na to Španielsko
Nema nahodou niekto na predaj nejaky jednoduchsi kompakt?
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dan sa o priestore tiež moc chvalne nevyjadroval. Nevieš podrobnosti?
Mili ziaci, v sobotu popoludni (21.12.) planujem usporiadat pre zaujemcov pilotne skusky. Predbezny zaujem prejavili Bobo, Dano, Vlado a Palo.
Dajte mi vediet, ako Vam to vychadza, v priebehu tyzdna doladime miesto a cas.
Dajte mi vediet, ako Vam to vychadza, v priebehu tyzdna doladime miesto a cas.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Berte aj MIša do partie lebo
Miso neprejavil zaujem....
Ach, moja bránica...
Huste... http://www.youtube.com/watch?v=jn4cTQH743E" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Chysta sa dnes niekto do mesta vyhradne peso ?
Ja by som bol za. Klub na ulici pri pohari medoviny ci vareneho vina.
Poslednou dobou klub nejako flakam. Dnes, ale pridem.
Poslednou dobou klub nejako flakam. Dnes, ale pridem.
Laminar 13 R ...
Ja som vo stvrtok klasicky nemohol ale dneska by som siel na tu medovinku...
No vcera nemohlo viac ludi ... zapil som samotu poharom medoviny a siel domov.
Dnes by to slo. Tento krat si ale zavolam pred tym nez vyrazim do ulic. Peso a v takej zime.
Dnes by to slo. Tento krat si ale zavolam pred tym nez vyrazim do ulic. Peso a v takej zime.
Laminar 13 R ...
Mili lietaci,
mame opat depresivne Vianoce (myslim z hladiska pocasia ). Inak, vraj to tak byva takmer z 80% (zase len z hladiska pocasia ).
Po tolkych prezitych Vianociach vlastne uz ani neviem, co Vam mam priat, ja sam si pod stromcek prajem na buduci rok aspon jeden prelet nad 100 km z Krivostianky. A tym najvacsim darcekom by bolo, keby sa nam na Krivostianke podarilo zorganizovat preletovy camp, kde by sme sa stretli vsetci lietajuci vychodniari a pokusili sa spolocne letiet co najdalej.
Ano, ma to daleko od ducha Vianoc a narodenia Jezisa Krista, co by ste ale mali cakat od pohana a ateistu?
Kto moze, uzivajte si tieto sviatky a zbytocne sa nestresujte, aj tak uz celorocny deficit jednym dnom nedobehnete
P.S. Kedy pojdeme na novorocne lietanie? Lada sa predbezne ukazuje aj na Silvestra aj na Novy rok.
Pozdravuje Juraj
mame opat depresivne Vianoce (myslim z hladiska pocasia ). Inak, vraj to tak byva takmer z 80% (zase len z hladiska pocasia ).
Po tolkych prezitych Vianociach vlastne uz ani neviem, co Vam mam priat, ja sam si pod stromcek prajem na buduci rok aspon jeden prelet nad 100 km z Krivostianky. A tym najvacsim darcekom by bolo, keby sa nam na Krivostianke podarilo zorganizovat preletovy camp, kde by sme sa stretli vsetci lietajuci vychodniari a pokusili sa spolocne letiet co najdalej.
Ano, ma to daleko od ducha Vianoc a narodenia Jezisa Krista, co by ste ale mali cakat od pohana a ateistu?
Kto moze, uzivajte si tieto sviatky a zbytocne sa nestresujte, aj tak uz celorocny deficit jednym dnom nedobehnete
P.S. Kedy pojdeme na novorocne lietanie? Lada sa predbezne ukazuje aj na Silvestra aj na Novy rok.
Pozdravuje Juraj
-
- Dátum registrácie: So Nov 19, 2011 9:57 pm
Všetkým návštevníkom tohto fóra, praje príjemne prežitie Vianočných sviatkov, bohatého Ježiška, zdravia a rodinnej pohody Paľo.
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes asik nie: Kojšovska hoľa -2 °C J 20 m/s ale zajtra by to asik slo.